Dit maakt het handig

Zoveel informatie, soms zie je door de bomen het bos niet. Mijn 9292 weet precies welke reistips voor jou van belang zijn. En die krijg je direct te zien.

Eigen locaties aanmaken

Het huis van je tante, de stamkroeg, kantoor: Mijn 9292 is van jou. Dus jij bepaalt welke plekken in je planner komen.

Thuis plannen, onderweg bekijken

Stippel van te voren je route uit op www.9292.nl. Sla deze op en gebruik www.9292.nl onderweg op je mobiel om je reis te volgen.

Plannen van deur tot deur

Openbaar vervoer brengt je vaak niet op de exacte locatie van je bestemming. Met de handige looproutes in ons reisadvies brengen wij je van deur tot deur.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de veelgestelde vragen voor je verzameld. Kijk of je vraag en het antwoord ertussen staat. Laat je het ons weten als je bepaalde informatie niet kon vinden?

Je kunt je wachtwoord wijzigen door rechts bovenin via "Mijn 9292" naar "Mijn instellingen" te gaan. Vervolgens kies je daar voor de optie "wachtwoord wijzigen". Voer vervolgens je huidige wachtwoord in en je nieuwe wachtwoord en kies vervolgens "Opslaan".

Geen probleem, wij sturen je een nieuw wachtwoord. Klik rechtsboven op "inloggen" en dan op "wachtwoord vergeten ?"

9292 gebruikt je gegevens uitsluitend voor het aanmaken van de account, om een persoonlijker reisadvies te kunnen geven. Je gegevens worden niet gebruikt voor commerciële acties en worden niet aan derden verstrekt. Eventueel zullen we je vragen om mee te doen aan een onderzoek over de reisinformatie die we geven.

In de nieuwe 9292 app zit geen koppeling met de huidige Mijn 9292 functie op de website. Het aanmaken van veelgebruikte locaties en trajecten is in de nieuwe 9292 app beschikbaar gemaakt voor iedereen zonder dat je daar een account voor nodig hebt.

Staat je vraag er niet bij?

Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 p/m - Max. €20,-)

Inloggen


Wachtwoord vergeten?
Nieuw profiel maken

Nieuw profiel