Zakelijk

Zakelijk

De producten van 9292

Waar ben je naar op zoek? Wil je:

  • Bezoekers informeren over OV-vertrektijden
  • Berekeningen maken met reistijden
  • Je doelgroep bereiken 

Het zijn allemaal uitdagingen waar wij je mee kunnen helpen. Klik op de producten voor verdere uitleg. Staat dé oplossing er niet bij? Mail dan naar sales@9292.nl. We denken graag met je mee.

9292 Reisadvies API

Bouw je een website, app of andere toepassing en wil je daar OV-reisinformatie bij opnemen? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Wij hebben de belangrijkste mogelijkheden vast voor je op een rij gezet.

9292 Vertrekwijzer

Met de 9292 Vertrekwijzer laat je in één overzicht zien hoe laat de volgende bus, trein, tram, metro of veer bij de halte(n) in de buurt vertrekt. Daarbij voldoet de 9292 Vertrekwijzer ook ook de BREEAM eisen als "vervoersinformatiepunt". Lees er hieronder meer over.

Adverteren bij 9292

Wil je op een effectieve manier de OV-reiziger bereiken? 9292.nl heeft per maand ruim 2,1 miljoen unieke bezoekers. Met meer dan 2 miljoen reisadviezen per dag en meer dan 40 miljoen pageviews per maand.

9292 Button & 9292 Widget

Zoek je een handige en duidelijke verwijzing naar een routebeschrijving met het OV voor op je app of website? Bekijk hier de mogelijkheden met de 9292 Button. 

Let op: Je kan op dit moment geen 9292 Widget aanmaken in verband met het bouwen van onze nieuwe website.

Dienstregeling in het 9292 Reisadviessysteem

Wil je personenvervoer onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Dat kan door de dienstregeling op te laten nemen in het 9292 reisadvies. We kunnen verschillende soorten vervoer opnemen. Van bussen tot veren, als je volgens een dienstregeling rijdt, dan kan dit worden opgenomen in het 9292 reisinformatiesysteem.

Contact & Maatwerk

Staat dé oplossing hier niet bij of wil je met ons in contact komen om een nieuwe toepassing te bespreken? Neem dan contact op met onze Servicedesk via telefoonnummer 088 - 0760620 of stuur een e-mail naar sales@9292.nl. We denken graag met je mee.