Zakelijk

Adverteren

Op zoek naar een effectieve manier om de OV-reiziger te bereiken?

9292 bereikt per maand miljoenen unieke bezoekers. Zowel op de desktop website als de mobiele apps meer dan 2 miljoen unieke gebruikers per maand. De 9292 app is een van de meest gebruikte Nederlandse apps. Gedurende de OV reis wordt de app meerdere keren geopend. Ook is het in de app mogelijk e-tickets te kopen voor de hele OV reis.

Via de app en website worden dagelijks meer dan 2 miljoen reisadviezen opgevraagd.

Doelgroep

Binnen deze bezoekers zijn meerdere doelgroepen te herkennen. Heavy users zijn onder andere studenten, young professionals en zakelijke reizigers. 9292 is sterk onder de vrouwelijke doelgroep: 63% bereik op desktop en op de mobiele apps is dit hoger. Via 9292 bereik je een doorsnede van het OV-publiek. Het desktop kanaal is populair om vooruit te plannen en de mobiele apps zijn favoriet om onderweg informatie over de reis te raadplegen.

Branding waarde

9292 is benchmark wat betreft de tijd in beeld van advertenties. Advertenties zijn zeker 10 seconden zichtbaar op de homepage en meer dan 5 seconden op de reisadviespagina. Door Universiteit Tilburg is onderzocht dat de tijd in beeld de enige meetbare correlatie is die altijd optreed tussen een display advertentie en de conversie erachter. Vanaf 5 seconden in beeld is er effect meetbaar. Dit geeft een campagne op 9292.nl een hoge branding waarde mee.

Targeting

Het is goed mogelijk om met een boodschap in te zoomen op de gebruiker. Wat uniek is bij 9292 is dat een advertentie te koppelen is aan een reisadvies. Zo kan bijvoorbeeld een advertentie naar voren komen bij reisadviezen van of naar een bepaalde stad. Targeting is onder andere ook mogelijk op regio, vertreklocatie, aankomstlocatie, een bepaalde OV vervoerder, dag of tijdstip.

Reisadviesbanners

Een reisadviesbanner is een advertentiepositie in het gekozen reisadvies van de gebruiker. Super relevant dus! Deze is zo ingesteld dat deze in de stijl van 9292 te zien is, waarbij de adverteerder logo en tekst kan aanleveren. Hierdoor komt de boodschap extra adviserend over, wat de resultaten ten goede komt. Zo sturen we relevante gebruikers door naar de gewenste landingspagina van de adverteerder.

Geïnteresseerd?

Neem voor alle vormen van adverteren contact op met ons via adverteren@9292.nl.