Prijzen & abonnementen

Scholieren- en Studentenkortingen en voordelen

Landelijke en regionale kortingsmogelijkheden

Algemene scholieren- en studentenkortingen in het OV

Er zijn veel soorten abonnementen die gelden per OV-bedrijf. Maar er zijn ook kortingsmogelijkheden en abonnementen die voor het hele land gelden of voor een vast reisgebied.

Lees meer

Arriva - Scholieren en studenten

Kortingsmogelijkheden voor jongeren bij Arriva

Arriva rijdt in meerdere gebieden in Nederland. Er is een aantal producten die voor jou wellicht voordelig kunnen zijn. We hebben ze voor je op een rij gezet. 

Lees meer

Keolis- Scholieren en studenten

Kortingsmogelijkheden voor jongeren bij Keolis (Syntus)

Maak je veel gebruik van de bussen en treinen van Keolis? Kijk dan eens hiernaar. Wie weet zit hier wel een voordelig abonnement voor je tussen.

Lees meer

Regio Rotterdam en Haaglanden

Reis je vaak in de regio Den Haag - Rotterdam? Dan is het Regio Abonnement iets voor jou. Onbeperkt reizen binnen een gebied dat je zelf kunt uitzoeken. De prijs heb je zo zelf in de hand.

Lees meer

GVB - Amsterdam en omstreken (meerdere OV-bedrijven)

Randstad Noord zone abonnement

Reis je regelmatig in de bussen, trams of metro's van GVB in en rond Amsterdam. Of reis je juist in heel Noord-Holland met bus, tram of metro? Kijk dan even mee of het onderstaande i...

Lees meer

Connexxion (incl. Hermes & Breng)

Connexxion heeft voor de verschillende gebieden waar ze rijden een aanbod van abonnementen en kortingsmogelijkheden. Kijk hier of er 1 voor je tussen zit. Ook noemen we hier abonnementen van H...

Lees meer

NS & NS International - Jongeren voordeel

Voordelig studeren ;-) in de trein

Veel studenten zijn je al voor gegaan. Studeren en je lessen voorbereiden in de trein. En het is wel zo fijn als dat een beetje voordelig kan. Maar neem vooral ook de trein om leuke dingen te gaan ...

Lees meer

De Waterbus en Teso - Over water naar school?

Reis je veel met Waterbus of met het veer vanaf Texel (Teso). Dan zijn er aantrekkelijke kortingen voor je.

Heerlijk even uitwaaien op de boot van of naar school. Zowel Waterbus als Teso heeft een aantrekkelijk aanbod voor scholieren. Lees er hieronder meer over.

Lees meer