Zakelijk

Reisadvies via je eigen website

Wijs je bezoeker de weg in het OV

Je kunt op verschillende manieren je bezoekers voorzien van de juiste OV-informatie. Of het nu een OV-advies naar je locatie of evenement is, wij hebben er een oplossing voor. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn met onze 9292 Button en 9292 Widget. Ook kun je je eigen locatie vast laten leggen in onze OV-reisplanner (POI).

9292 Button (gratis)

Met de gratis 9292 Button laat je de bezoeker een reis plannen naar het adres of locatie die je van te voren hebt bepaald. De bezoeker hoeft alleen nog zijn eigen adres in te vullen om een reisadvies te krijgen. In de handleiding zie je hoe je de 9292 Button op je eigen site installeert.

Klik op de 9292 Button om te kijken hoe het werkt.

Plan mijn OV-reis

9292 Widget (gratis)

Met de gratis 9292 Widget maak je een eigen OV-reisplanner op je website zichtbaar. Er zijn 3 varianten mogelijk. Je kunt je eigen locatie invullen als vertreklocatie, aankomstlocatie of je laat vertrek en aankomstlocatie leeg. Het OV-reisadvies verschijnt vervolgens op de website van 9292. Dit advies is gebaseerd op de informatie van alle OV-bedrijven in Nederland. Probeer het eens uit in de 9292 Widget die hieronder staat. In de handleiding zie je hoe je de 9292 Widget op je eigen site installeert. De widget is ook verkrijgbaar in een engelstalige versie. Wist je dat je ook je eigen locatie kunt toevoegen als Point Of Interest (POI)?

Hieronder een voorbeeld met als aankomstbestemming Dierenpark Amersfoort.

Plan mijn reis

9292 Point of Interest

Het is mogelijk om je eigen locatie toe laten voegen als punt in het de 9292 OV-reisplanner. Dat heet een Point of Interest (POI). Dit kan je bedrijf zijn maar ook de locatie van een tijdelijk evenement. De POI is gekoppeld aan een adres en zo kan een OV-reiziger hier een reis naar toe plannen. Ook is de locatie zichtbaar als bijzonder punt in ons kaartmateriaal. Dit is handig met het bepalen van de juiste looproute.

Voorbeeld

Evenementenhal Jaarbeurs is gevestigd aan het adres Jaarbeursplein 6 in Utrecht. Doordat de Jaarbeurs als POI bekend is, hoeft een OV-reiziger enkel de beginletters van “jaarbeurs” in te typen. De naam van deze POI komt direct naar voren als suggestie.

Deze locatie wordt hierdoor nog makkelijker vindbaar voor mensen die met het openbaar vervoer reizen.

De POI is te bestellen via servicedesk@9292.nl.

Meer weten?

Neem contact op met de Servicedesk via telefoonnummer 088 - 0760620 of stuur een e-mail aan servicedesk@9292.nl.