Systeemstoring Utrecht Centraal verholpen

Treinverkeer rondom Utrecht Centraal wordt vanaf 16:00 weer opgestart. Houd rekening met vertragingen.

Op woensdag 5 juni 2024 is er om 13:30 een storing opgetreden in Utrecht Centraal. Daardoor is er geen treinverkeer van en naar Utrecht Centraal mogelijk.

De storing is inmiddels (om 14:45 uur op 5 juni 2024) verholpen. Het treinverkeer wordt daarom vanaf 16:00 uur weer opgestart. Door deze storing zal het treinverkeer de rest van de dag verstoord blijven.

Tip - Plan je reis in de 9292 app. De reisplanner van 9292 geeft (waar mogelijk) een alternatieve route met openbaar vervoer dat wel rijdt. In de app zie je ook de livelocaties van de vervoersmiddelen.

Actuele situatie in het openbaar vervoer

 

9292: actuele dienstregeling van alle OV vervoerders in Nederland

De 9292 planner toont de actuele dienstregeling van alle OV vervoerders in Nederland voor trein, bus, tram. metro en veer. De uitgevallen ritten worden kort voor een staking zoveel mogelijk uit de planners gehaald door de vervoerder. De 9292 planner toont bij uitval van vervoer (waar mogelijk) automatisch een alternatief advies met andere vervoerders of andere vervoersvormen. Ook kun je verschillende mogelijkheden van voor- en natransport instellen (zoals fiets en deelvoertuigen).