Over 9292

Stefan Hulman vertrekt bij 9292

Na 7 jaar succesvol leiding te hebben gegeven aan 9292, heeft Stefan Hulman aangegeven een nieuwe wending aan zijn loopbaan te willen geven.

Onder leiding van Stefan Hulman is de output van reisadviezen verzesvoudigd onder daling van de kosten. De 9292 Reisplanner is geschikt geworden voor elk device inclusief real time informatie en er kan gepland worden op toegankelijkheid. Nog een concreet voorbeeld is de ontwikkeling van de OV-Prijswijzer waarmee reizigers eenvoudig het juiste abonnement of reisproduct kunnen kiezen. Tevens is het NDOV-loket gerealiseerd en door zijn inspanningen heeft de discussie over (Open) Data gestalte gekregen.

De Voorzitter van de Raad van Commissarissen Rob van Holten waardeert de prestaties die afgelopen jaren onder leiding van de Algemeen Directeur tot stand zijn gekomen:

"Er is veel gerealiseerd in een complexe markt".

De komende periode zal Stefan Hulman benutten om lopende dossiers af te ronden en over te dragen aan zijn opvolger. De Raad van Commissarissen van 9292 heeft hiervoor inmiddels een traject in gang gezet.