Waar wil je heen?

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport bevindt zich ten noorden van Düsseldorf en ten oosten van de Rijn rivier. De luchthaven bestaat uit drie terminals (A, B en C) en is een belangrijke basis voor de Duitse luchtvaartmaatschappijen Air Berlin, Germanwings en Eurowings.

Van Nederland naar Station Düsseldorf Flughafen

Vanuit Nederland kun je met de trein van Arnhem en Venlo naar het vliegveld reizen. De reistijd van Arnhem naar Düsseldorf Flughafen is 1 uur en 12 minuten, overstappen is noodzakelijk op Duisburg Hbf. De reistijd van Venlo naar Düsseldorf Flughafen is 1 uur en 22 minuten, in dat geval moet je overstappen op Düsseldorf Hbf.

Van Station Düsseldorf Flughafen naar Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport heeft de luxe van een eigen treinstation (Düsseldorf Flughafen) en metrostation (Düsseldorf Flughafen Terminal / S-Bahnhof). Vanaf het treinstation kunt u met de SkyTrain monorail bij het vliegveld komen, dit duurt enkele minuten.

Het metrostation ligt onder Terminal C. Iedere 20 minuten vertrekt S-Bahn S11 (Düsseldorf Flughafen – Bergisch-Gladbach) van Düsseldorf Hauptbahnhof naar het vliegveld. Het 5e station is Düsseldorf Flughafen Terminal, tevens het eindstation. De reistijd bedraagt 12 minuten, een ticket kost € 2,60 voor volwassenen en € 1,60 voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.

De informatie op deze pagina is grotendeels tot stand gekomen met de informatie van www.vliegveldinfo.nl

Dusseldorf Airport

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-