Waar wil je heen?

Luik Airport (Liege)

Luik Airport

Luik Airport bevindt zich ten westen van Luik. Luik is de Nederlandse naam van de stad, de Franse naam is Liège en de Duitse naam is Lüttich. Luik Airport is de belangrijkste vrachtluchthaven van België.

Met de trein naar station Luik (Liège-Guillemins)

Vanuit Nederland rijdt er ieder uur een trein van Maastricht CS naar Liège-Guillemins, de reistijd is 32 minuten. Dit kost je € 5,30 voor een enkele reis.

Plan je reis naar Luik!

 

Met de bus van station Luik naar Luik Airport

Bus 57 rijdt tussen het treinstation van Luik (Liège, Gare des Guillemins) en Luik Airport (Bierset, Liège Airport), van maandag t/m vrijdag in totaal zeven keer per dag in beide richtingen. Bus 53 rijdt tussen de stad en het vliegveld van vroeg in de ochtend tot laat in de avond gedurende de hele week. Je koopt je ticket bij de buschauffeur voor € 2,10.

Houd er wel rekening mee dat het hypermoderne treinstation Liège-Guillemins ten zuidwesten van het centrum ligt en dat je alleen met bus 53 in het centrum (Liège, Place Saint-Lambert) kunt komen. De busrit met bus 57 duurt gemiddeld 14 minuten, de reistijd met bus 53 duurt is ruim 30 minuten.

De informatie op deze pagina is grotendeels tot stand gekomen met de informatie van www.vliegveldinfo.nl

Luik Airport

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op

0900 - 9292

€0,90 p/m max. €18,-