Waar wil je heen?

Zakelijk

Dat is de uitdaging die we aangaan, samen met OV-bedrijven, overheden en veel andere samenwerkingspartners. We adviseren en ontwikkelen producten om de reiziger én onze zakelijke klanten van dienst te zijn.

Afbeelding van een reiziger die incheckt en aan het bellen is

Het is eenvoudig om bezoekers die met het openbaar vervoer komen een pasklaar reisadvies te bieden, gebaseerd op de informatie van alle OV-bedrijven in Nederland. Het is zelfs mogelijk om een OV-reisplanner volledig onderdeel van een website of app te maken.

Vertrektijden

Door de vertrektijden van het openbaar vervoer te tonen, zien reizigers in één oogopslag of zij zich moeten haasten om de bus, trein, tram of metro naar hun volgende afspraak te halen.

Op zoek naar een effectieve manier om de OV-reiziger te bereiken? 9292 heeft per maand ruim 2  miljoen unieke bezoekers. Met meer dan 1 miljoen reisadviezen per dag en meer dan 40 miljoen pageviews per maand.

OV Data

Met OV Data is het voor developers en marktpartijen mogelijk om nieuwe informatiediensten en producten te ontwikkelen. We stimuleren die ontwikkeling zodat er in de toekomst meer mogelijkheden voor reizigers zijn om reisinformatie op te vragen.

Is de reistijd van medewerkers van belang bij de keuze voor een nieuwe locatie? Of wil je de woon- werkvergoeding op basis van openbaar vervoeren berekenen? 9292 helpt graag om deze en andere vragen te beantwoorden.

Pagina voor overheden

Laat zien wat de visie en doelstellingen zijn om het openbaar vervoer in de regio te verbeteren. De concessiepagina op 9292.nl brengt de plannen van de overheden dicht bij de reiziger.  

Staat je vraag hier niet bij of wil je met ons in contact komen om nieuwe toepassingen te bespreken? Neem contact op met Marketing & Sales Support via telefoonnummer 0900 - 899 85 85 (€ 0,075 per gesprek en de gebruikelijke belkosten) of stuur een e-mail aan zakelijk@9292.nl.