Nieuwsoverzicht

Meer locaties op te vragen in de reisplanner

Plannen naar de bloemist op de hoek, kan dat?

Laatste update: woensdag 20 januari 2021 22:13

In de reisplanner van 9292 zijn een groot aantal nieuwe locaties opgenomen. ‘Points of interest’ (afgekort POI) noemen we dit. Tot voor kort was het al mogelijk om te plannen naar bijvoorbeeld het museum, de universiteit en je favoriete pretpark. We hebben deze lijst flink uitgebreid, waardoor het vanaf nu ook mogelijk is om te plannen naar bijvoorbeeld je favoriete restaurant of de bloemist op de hoek. Het maakt het plannen van je reis nog gemakkelijker.

Snel plannen naar je favoriete locatie

Het is niet altijd bekend wat het adres van de locatie is waar je naar toe wilt plannen. Eerst het adres opzoeken om dit vervolgens in de planner te zetten is dan best omslachtig. Door het uitbreiden van het aantal locaties in onze planner wordt het plannen van je reis nog makkelijker. Meer dan duizend nieuwe locaties zijn toegevoegd. Denk hierbij aan bioscopen, dierenartsen, hotels, kappers, kinderdagverblijven, kledingwinkels, opticiens en restaurants. Probeer het zelf eens uit! Voer bijvoorbeeld de naam van een restaurant in en plan je reis.

Al eerder opgeslagen reisadviezen

Naast het toevoegen van een groot aantal nieuwe locaties, hebben we enkele bestaande locaties bijgewerkt. De opbouw of schrijfwijze van een aantal bestaande locaties kunnen hierdoor anders zijn geworden dan dat je bent gewend. Heb je al eerder een reisadvies opgeslagen die gepland is van of naar een locatie? Dan is het belangrijk om te checken of dit opgeslagen reisadvies nog werkt. Door de nieuwe opbouw/schrijfwijze van een aantal locaties kan het zijn dat je eenmalig het reisadvies van of naar een locatie opnieuw moet opslaan. Als je dit hebt gedaan, werkt alles weer vanouds en ben je klaar om op pad te gaan!

Heb je nog vragen over de POI’s of kom je er niet uit met je eerder opgeslagen reisadviezen? Neem dan contact met ons op.

Let op: de overheid roept op om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet onnodig op pad te gaan!

Beeld: Open Street Maps

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)