Nieuwsoverzicht

Keobike in de 9292 app

9292 toont nu ook fietsverhuurlocaties van Keobike

Laatste update: woensdag 8 september 2021 10:00

In de 9292 app tonen we fietsverhuurlocaties en de actuele beschikbaarheid van huurfietsen. Daar is onlangs de samenwerking met Keobike bijgekomen. Via Keobike maak je gebruik van een huurfiets in Amersfoort, Almere en op de Veluwe (regio's Apeldoorn, Ede en Harderwijk), ze bieden ruim 570 deelfietsen aan op zo'n 40 locaties. Heb je in de app bij het laatste deel van je reis aangegeven dat je wilt fietsen? Dan laten we nu ook zien of er nog een huurfiets in jouw omgeving beschikbaar is van Keobike.

Hoe plan je een deel van je reis met de fiets?

Om een reis te plannen vul je op je beginscherm in wat je ‘van’ en ‘naar’ locatie is. De app geeft direct reisadviezen met de huidige dag en tijd. Deze verschijnen onder het planblok. 

Wil je jouw reis starten of eindigen met een fiets dan kun je dat aangeven tijdens het plannen. Bij ‘Extra opties’ geef je aan of je in het voor- of natraject wilt lopen of fietsen. Klik hiervoor op ‘Start’ of ‘Eindig’ en kies het juiste icoontje. In de app verschijnen direct de aangepaste reisadviezen. 

Hoe plan je met de fiets in voor/natraject? (YouTube)

Geen eigen fiets mee? Huur hem dan bij Cykl, HTM Fiets, Keobike of OV-fiets!

Heb je voor het laatste deel van je reis aangegeven dat je wilt fietsen, dan laten we op dat deel ook zien of er een fietsverhuurlocatie in de buurt is. Als dat zo is dan zie je direct wat op dat moment de actuele stand van het aantal beschikbare fietsen is. Op dit moment tonen we de locaties van

  • Cykl - Wageningen,
  • HTM Fiets - Den Haag
  • Keobike - Amersfoort, Almere en op de Veluwe (regio's Apeldoorn, Ede en Harderwijk)
  • OV-fiets - landelijk

Tip! Sla je reisadvies op om de actuele stand van het aantal fietsen tijdens je reis nog even te checken. Klik op de locatie van de fietsverhuurder voor meer informatie. Onderaan die informatie klik je op 'navigeer naar fietsverhuur' om makkelijk vanaf je aankomstlocatie de weg naar je huurfiets te vinden.

Beeld: Keolis - Keobike

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)