Nieuws

Holland Travel Ticket

1 dag onbeperkt met OV door heel Nederland

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 09:15

Woon je in Nederland of ben je op vakantie in eigen land wil je meerdere bestemmingen bezoeken? Dan is het Holland Travel Ticket een goed idee! Met deze OV-kaart reis je één hele  dag onbeperkt met de trein, tram, bus en metro door heel Nederland. Het gemak van 1 kaart, hoe werkt dat? Wij vertellen het je.

1 ticket voor al het openbaar vervoer

Geldigheid

Met het Holland Travel Ticket reis je 1 dag in trein, bus, tram en metro in heel Nederland. Deze is op alle dagen in de week geldig. Weet je zeker dat je niet in de spits gaat reizen dan is het Holland Travel Ticket off peak wellicht nog interessanter. Hiermee reis je van maandag t/m vrijdag vóór 06.30 uur en vanaf 09.00 uur. In het weekend is het off peak ticket de hele dag geldig.

Let op: de kaart is niet geldig in de Thalys en is alleen met een toeslag geldig in Intercity direct en ICE.

In- en uitchecken

Je koopt je Holland Travel Ticket als eenmalige OV-chipkaart. Alleen als je bent ingecheckt is je ticket geldig als een vervoersbewijs. Houd om in te checken je kaart bij een paaltje of een poortje. Op treinstations vind je deze bij de in- en uitgang van het station. Bij de bus, metro of tram zit in de meeste gevallen de kaartlezer dicht bij de deuren. Zo check je voor je reis gemakkelijk in. Bij het uitstappen van de bus, tram of metro, bij het overstappen bij de trein naar een andere vervoerder en bij het verlaten van het station check je op dezelfde manier weer gemakkelijk uit.

Let op: elke keer als je overstapt moet je opnieuw in- en uitchecken.

Waar te koop

Beide Holland Travel Tickets (de gewone en off peak) zijn verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaten en aan de NS Tickets & Servicebalie. De Holland Travel Ticket off peak kost € 42,00 en het Holland Travel Ticket kost € 62,00.

Plan je reis

Ontdek met je Holland Travel Ticket de highlights van Nederland. Bezoek bijvoorbeeld eens de mooiste Van Gogh locaties in Nederland of bezoek onze prachtige Hanzesteden. Of kies voor de Nederlandse klassiekers en tradities als Leiden, de Zaanse Schans, Volendam, Madurodam of de Delta Werken in Zeeland.

Plan je reis  

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)