Prijzen & abonnementen

Noord-Brabant

Abonnementen in Noord-Brabant

Reis je regelmatig met de bussen in Noord-Brabant, dan kan het Brabant Altijd Vrij of het Brabant Jeugd Maandabonnement voordelig zijn. Het zijn producten op de OV-chipkaart.

Naam Brabant Altijd Vrij
Geldigheid

Het abonnement geeft vrij reisrecht in het Brabantse stads- en streekvervoer. Het abonnement is ook geldig op Arriva/Breng-buslijn 99 (Nijmegen-Grave) en Arriva-buslijn 82 (Limburg: Gennep – Venray).

Niet geldig op lijn 165/166 (Gelderland: Den Bosch – Druten) van Arriva. Bij andere regionale busvervoerders: Connexxion, Breng, Qbuzz (U-OV) en De Lijn. Op Nachtnetlijnen en Transferiumbussen.

Waar te koop? Via de webwinkel van Arriva.
Prijzen

Per maand: € 149,03

Per jaar: € 1.490,30

 

Naam Brabant Jeugd Maandabonnement
Geldigheid

In de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brbant voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. in de regio Eindhoven (Zuidoost Brabant), in de provincie Noord-Brabant en op buslijn 99 Uden-Nijmegen van Arriva/Breng.

Niet geldig in nachtnetlijnen en transferiumbussen en in bussen van Arriva uit Gelderland.

Waar te koop? Via de webwinkel van Arriva en Connexxion.
Prijzen

Per maand € 112,10

 

Naam Dalkorting Noord-Brabant
Geldigheid

40% korting in de bussen van Hermes en Arriva in Noord-Brabant. Geldig in de daluren op werkdagen na 9.00 uur, in het weekend en feestdagen de hele dag. In de Breng-bus lijn 99 alleen geldig tussen Uden en Reek, Rijksweg. In de Arriva-bussen geldig op het hele traject van Uden naar Nijmegen. Niet geldig in nachtbussen en transferiumbussen.

Waar te koop? Via de webwinkel van Arriva, Connexxion

Prijzen

Per jaar: € 14,96