Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Prijzen & abonnementen

Connexxion (incl. Hermes & Breng)

Connexxion heeft voor de verschillende gebieden waar ze rijden een aanbod van abonnementen en kortingsmogelijkheden. Kijk hier of er 1 voor je tussen zit. Ook noemen we hier abonnementen van Hermes en Breng.

Amstelland Vrij

Voor wie

Jongeren tot en met 18 jaar

Het Amstelland Vrij abonnement is geschikt voor iedereen die in een bepaalde periode vaak (vrijwel dagelijks) reist  - bijvoorbeeld naar school  - en die daarbij uitsluitend reist met Connexxion bussen.

Voorwaarden

Het busabonnement is makkelijk in aanschaf en gebruik. Je hoeft niet meer te letten op sterwaarden en zones en je zet 'm gewoon op je persoonlijke OV-chipkaart. Het busabonnement is geldig op alle buslijnen in regio Amstelland (let op: niet op de buslijnen van/naar Provincie Utrecht, Haarlem en de buurtbus).

Almere Jong

Voor wie

Jongeren tot 18 jaar

Voorwaarden

Waar kun je reizen met Almere Jong? Je kunt reizen met alle Maxx bussen, R-netbussen in Almere en groene streekbussen in Almere Let op: sommige buslijnen vallen buiten het abonnement: lijn 150, 159, 160, 215, 216 en alle Nachtbussen.

Hermes & Arriva: Brabant vrij 16-17 jarigen

Onbeperkt reizen met de bussen van Hermes en Arriva

Voor wie

16- en 17 jarigen uit Brabant, als je vrijwel iedere dag met de bus naar schoolreis. Als je vaak lange afstanden aflegt en/of meestal in de spits reist, dan is dit misschien iets voor jou.

Voorwaarden

  • In de bussen in Brabant (m.u.v. nachtnetlijnen, transferiumbussen en de UITbus).
  • Niet geldig in de bussen van Arriva uit Gelderland die in Brabant rijden, lijn 19 van Connexxion uit Zeeland die via België naar Breda rijdt en lijn 27 van Veolia Transport uit Limburg.
  • Ook geldig in: de Brabantliners, lijn 23 (Hermes), lijn 25, lijn 99 op het traject Uden-Grave-Nijmegen.
  • Het abonnement is niet geldig in het weekend en tijdens feestdagen
  • Het abonnement kost € 42,25 per maand

 Je koopt dit product in de webshop van Arriva

Breng Vrij en Breng Vrij Plus

Reis je regelmatig met de bussen van Breng in stadsregio Arnhem - Nijmegen, dan kan het Breng Vrij of Breng Vrij Plus product voordelig zijn. Ook voor jongeren tot en met 18 jaar geldt hier een korting.