Over 9292

Responsive website 9292 klaar voor test

Utrecht, 25 april 2017

Vanaf 25 april 2017 kunnen gebruikers van 9292 een volledig nieuwe, responsive, versie van de website uitproberen. De responsive versie is te vinden op m.9292.nl en heeft dezelfde inhoud en functionaliteiten als de hoofdsite.

In januari dit jaar ging de responsive website al live voor het opvragen van een reisadvies maar zonder content en functionaliteiten als bijvoorbeeld Mijn 9292. Nu is deze website volledig ingericht met alle bekende functionaliteiten en content en vraagt 9292 gebruikers om hun feedback. Doel is dat in juni de responsive website dan overgezet wordt naar 9292.nl en dat m.9292.nl wordt uitgefaseerd.

Stefan Hulman, Algemeen Directeur van 9292, roept gebruikers op de site uit te proberen.

"We hebben de site ontwikkeld met behulp van gebruikerstests en we willen met de feedback die we krijgen verder finetunen en door ontwikkelen. Op deze manier kunnen we optimaal aansluiten op de klantwensen en –behoeften"

9292 verstrekt dagelijks zo'n 2,2 miljoen reisadviezen waarvan dik een half miljoen via de website. Hulman:

"Daarom blijven we de huidige website voorlopig nog in de lucht houden tot we zeker weten dat de responsive site het helemaal kan overnemen. We verwachten met deze nieuwe website een verdere groei in het gebruik. Dat de site via alle devices te raadplegen is biedt meer mogelijkheden en is veel gebruikersvriendelijker. Voor ons erg belangrijk want we willen onze gebruikers immers de beste service bieden."