Nieuws

Zomerfamiliedagkaart in Brabant

Voor alle thuisblijvers en toeristen in Brabant, heeft Arriva deze zomer de Zomerfamiliedagkaart. Daarmee kan het hele gezin één dag onbeperkt door Brabant reizen voor € 10,-.

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 12:17

Op één Zomerfamiliedagkaart kunnen minimaal twee en maximaal vijf personen reizen, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee. De kaart is online te koop en 1 dag geldig. 

Geldigheid

De Zomerfamiliedagkaart is de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen van Arriva in Brabant, behalve op de Nightliners en de Transferiumbussen in ’s-Hertogenbosch. De Zomerfamiliedagkaart is ook geldig in de bussen van Hermes. De kaart is vanaf 22 juli t/m 31 augustus 2020 als E-ticket te koop via de webshop op arriva.nl/zomerfamiliedagkaart.


Extra maatregelen

Sinds 1 juli mag iedereen weer met het OV, ook voor een dagje uit. Arriva heeft daarvoor extra maatregelen getroffen. Zo wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de bussen en worden reizigers gevraagd niet voorin, maar achter in te stappen. Bij de halte, maar ook bij het in- en uitstappen geldt dat er afstand gehouden moet worden. Verder zijn alle reizigers vanaf 13 jaar verplicht een (niet-medisch) mondkapje te dragen.

 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)