Nieuws

Toerist in Amsterdam

Dagkaarten voor Amsterdam eo.

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 11:00

Ben je van plan om een dagje uit te gaan in Amsterdam? Bekijk dan de mogelijkheden van het OV. Er zijn verschillende dagkaarten te koop voor de stad en de omgeving.

Dagje uit in Amsterdam

Reis je weinig met het OV of wil je met gemak als "toerist" door Amsterdam reizen? Koop dan bij de GVB kantoren of op het station een dagkaart. Naast deze verkooppunten wordt de dagkaart en soms ook meerdaagse varianten verkocht bij diverse hotels, campings en overige instellingen, de VVV kantoren in Amsterdam en GWK vestigingen in Amsterdam en op Schiphol.

Amsterdam & Region Travel Ticket

Bij de kantoren op het Centraal Station, Schiphol en op Amsterdam Sloterdijk kun je ook de Amsterdam & Region Travel Ticket kopen. Dit is een 24-uurs kaart waarmee je ook in het streekvervoer om Amsterdam kunt reizen naar bijvoorbeeld Volendam of de Zaanse Schans. De kaarten zijn niet geldig in de trein.

 

Bootje in de Amsterdamse grachten

Public Transport Amsterdam

Amsterdam is high on the top list of places to visit in the world. By using public transport it’s easy to travel through this beautiful city and its surroundings.

During your visit in Amsterdam, you can use a day pass for Amsterdam only or for Amsterdam and its surroundings. There are one-day passes and multiple-day passes available. You can buy these tickets at the bookshops (AKO) and in some of the hotels in Amsterdam. You can also buy the 'Amsterdam & Region ticket' at Schiphol Airport.

Beeld: Amsterdam Marketing Geert Snoeijer/Edwin van Eis

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)