Nieuws

Speciale Samenreisdagkaart voor de Zomer

Voor alle thuisblijvers en toeristen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland heeft Arriva een speciale actie.

Laatste update: donderdag 6 augustus 2020 11:48

Met de speciale Samenreisdagkaart van Arriva kun je een hele dag door de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland reizen voor € 9,95. Op één Samenreisdagkaart kunnen minimaal twee en maximaal vijf personen reizen, waarvan maximaal twee volwassenen en maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis en zonder vervoerbewijs mee.

Geldigheid

De Samenreisdagkaart is na 9.00 uur de hele dag geldig in alle reguliere stads- en streekbussen (inclusief R-net) in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland, behalve op buslijn 45 (Den Haag - Leiden). De kaart is van 18 juli t/m 30 augustus 2020 te koop in de bus. In de bus kan alleen worden betaald met een pinpas. Meer informatie over de Samenreisdagkaart staat op arriva.nl/zomeractie.


Extra maatregelen

Sinds 1 juli mag iedereen weer met het ov, ook voor een dagje uit. Arriva heeft daarvoor extra maatregelen getroffen. Zo wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de bussen en worden reizigers gevraagd niet voorin, maar achter in te stappen. Bij de halte, maar ook bij het in- en uitstappen geldt dat er afstand gehouden moet worden. Verder zijn alle reizigers vanaf 13 jaar verplicht een (niet-medisch) mondkapje te dragen. Wie tijdens de zomervakantie een uitstapje wil maken met Arriva, kan mondkapjes aanvragen via arriva.nl/zomeractie, zolang de voorraad strekt.

 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)