Nieuwsoverzicht

allGo Winter Wonder Ticket €1

Goedkoop halfuur kaartje in de 9292 app

Laatste update: donderdag 29 december 2022 08:15

Stop een beetje magie in je winter met het Winter Wonder Ticket van allGo. Of je nu naar de stad, de bioscoop of vrienden gaat: pak de bus voor maar € 1,- (exclusief servicekosten) en geniet van magische wintertripjes. Het Winter Wonder Ticket is 30 minuten geldig.

Hoe koop ik het Winter Wonder Ticket?

Plan je reis met allGo zoals je gewend bent in de 9292 app. Je krijgt direct de beste reisopties in je scherm. Vergelijk en selecteer de beste reisoptie en je koopt meteen je e-ticket via de button 'E-tickets kopen' onderaan het reisadvies in je app. Kies in de schermen hierna voor hoeveel personen en voor welk gedeelte van je traject je een ticket nodig hebt. Hierna vul je jouw gegevens en van je eventuele medereizigers in en je kunt door naar de betaling.

Wat zijn de voorwaarden?

Het half uur kaartje is op doordeweeks dagen te gebruiken na 18.00 uur en in het weekend de gehele dag. Dit actieticket is van vrijdag 2 december 2022 t/m zondag 8 januari 2023 verkrijgbaar in de 9292 app als je een reis plant met allGo.

  • De actietickets zijn alleen te koop en te gebruiken van 2 december 2022 t/m 8 januari 2023.
  • Het Winter Wonder ticket is 30 minuten geldig.
  • Doordeweeks alleen geldig en te gebruiken na 18.00 uur en in het weekend de gehele dag. Activeer je het kaartje op een ander moment, dan reis je met een ongeldig vervoerbewijs.
  • Geldig in de allGo bussen 
  • Reis je met de R-net bus dan is het kaartje richting Amsterdam geldig t/m halte Almere Strand. Reis je richting Zeewolde / Amersfoort, dan is het kaartje geldig t/m halte Vogelweg.
  • Keolis kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, gedurende de actielooptijd de actievoorwaarden wijzigen en/of de actie stoppen.

 9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 /min. max. €20)