Nieuwsoverzicht

Playlist Generator van Warner Music

Jouw muziek voor onderweg perfect afgestemd op jouw OV-reis

Laatste update: dinsdag 17 januari 2023 10:00

Sinds ruim drie jaar werken 9292 en Warner Music Benelux samen om muziek naar OV-reizigers te brengen en OV-reizigers naar muziek. Vanaf de nieuwe update in de app vind je de Playlist Generator terug onderaan je reisadvies in de vorm van een paarse button. Je krijgt bij elk reisadvies de mogelijkheid aangeboden om een playlist aan te maken die precies de reisduur vult, helemaal naar jouw muzieksmaak. 

Hoe werkt de Playlist Generator ?

Plan je reis in de 9292 app. Onderaan het reisadvies van jouw keuze zie je de knop ‘Playlist voor deze reis’. Hiermee kom je bij de Playlist Generator. Op deze pagina maken we een playlist aan op basis van de reistijd van jouw gekozen reisadvies. Je logt in op jouw Spotify account en we combineren de reistijd met je muzikale voorkeuren.

Playlist in je bibliotheek

We plaatsen de gemaakte playlist in de bibliotheek van jouw Spotify account, zodat je hem makkelijk terugvindt en je tijdens je reis kunt genieten van jouw muziek. Plan je bijvoorbeeld een reis vanaf je huisadres in Amsterdam naar je werkadres in Alkmaar, dan zie je daar alleen de plaatsnamen bijstaan. De adresgegevens geven we uiteraard niet door, we gebruiken alleen de exacte reistijd. In dit voorbeeld vind je hem terug met de titel ‘Onderweg – van Groningen naar Zwolle’.

Hoe werkt de Playlist Generator? (YouTube)  

Samenwerking met Warner Music Benelux

Deze Playlist Generator is een samenwerking van 9292 met Warner Music Benelux. Deze samenwerking is gestart met de ‘Onderweg’ afspeellijsten in Spotify en muziekaanbevelingen in de 9292 app. Hierna volgden andere leuke acties rondom de promotie van nieuwe artiestenalbums, waaronder de albums van Ed Sheeran en Coldplay.

Beeld: Warner Music Benelux

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 /min. max. €20)