Nieuws

Ook zo benieuwd naar onze nieuwe app?

Nieuwe 9292 app is klaar voor gebruik

Laatste update: maandag 10 februari 2020 10:40

Onze nieuwe 9292 app is klaar om door alle reizigers van het OV gebruikt te gaan worden. Op dit moment is de bèta test afgerond en zijn we gestart met de uitrol van de app. Het kan dus goed zijn dat jij de update van de app al heeft ontvangen en gaat gebruiken.

Lees in dit bericht welke functies de nieuwe app heeft en wat de veranderingen zijn.

Wat kun je met de nieuwe app?

Zoals je gewend bent plan je natuurlijk al je reizen met het OV in de nieuwe app. Je vult je reis van A naar B in en zonder planknop tonen we direct de actuele reisadviezen. Maar dat is zeker niet alles, wensen als je route op een kaartje kunnen volgen en het plannen met de fiets in het voor- en natraject zijn in deze eerste versie al verwerkt.

Daarnaast maak je jouw 9292 app persoonlijk door je veelgebruikte locaties en trajecten aan je beginscherm toe te voegen. Hiervoor heb je geen account meer nodig. 

Maak gebruik van het 'Plusje' in de nieuwe app

In de nieuwe app is het opslaan van veel gebruikte locaties, trajecten en specifieke reisadviezen voor iedereen toegankelijk gemaakt. Hiervoor is geen Mijn 9292 account meer nodig.

Let op! Maakte je gebruik van een account via Mijn 9292 om je reizen te plannen, dan zul je de nieuwe app opnieuw moeten inrichten. Deze gegevens hebben we helaas niet kunnen meenemen. Lees er meer over in dit bericht:

De Mijn 9292 omgeving is na de update van de nieuwe app alleen nog via de website (www.9292.nl) te gebruiken. De website is natuurlijk ook via je mobiel te benaderen.

Kijk je mee naar hoe de app werkt?

Hoe plan je een reis?  

Hoe voeg je een locatie/traject toe?  

Hoe plan je met de fiets in voor/natraject?  

Livegang app

We snappen dat je nieuwsgierig bent geworden en wij staan dan ook in de startblokken om je de nieuwe app te laten ervaren. De app is vanaf woensdag 5 februari gefaseerd uitgerold via de app stores. Eerst waren de Android toestellen aan de beurt en nu staat de update live voor iPhone. Houd onze berichten en de update in je appstore in de gaten!

Resultaten bèta test

De afgelopen maanden hebben we onze nieuwe app laten testen door ruim 2000 reizigers. Hieruit is veel feedback gekomen, positief maar ook tips voor verbeteringen en allerlei wensen. Het resultaat is dat er een verbeterde app klaar staat.

Heb je vragen?

Gebruik je de app al en heb je een vraag? Kijk dan eerst even hier of jouw vraag er al bij staat. Is je vraag nog niet beantwoord of wil je ons laten weten wat je van de app vindt? Dan spreken we je graag via Twitter, FB Messenger

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)