Nieuws

Nieuwe dienstregeling 2018

Wijzigingen in de dienstregeling van alle OV-bedrijven

Laatste update: woensdag 6 december 2017 09:30

Vanaf 10 december 2017 veranderen de meeste dienstregelingen. Deze nieuwe dienstregelingen vind je in onze OV-reisplanner. Plan een reis voor jouw traject om te zien wat de nieuwe dienstregeling voor jou betekent. In dit bericht vind je per OV-bedrijf wat de veranderingen voor het komend jaar zijn.

Nieuwe dienstregeling en OV-bedrijven 

Elk jaar gaat in december de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer in. Dit jaar wijzigt in een aantal gebieden ook het OV-bedrijf die de dienstregeling uitvoert. Deze zijn terug te vinden in onze OV-reisplanner.

Plan je reis  

Wijzigingen per 10 december 2017

Zodra er informatie over de dienstregeling per OV-bedrijf bekend is kun je hieronder doorklikken naar deze informatie.

AllGo vanaf 10 december in Almere

Syntus, inmiddels Keolis Nederland, verzorgt vanaf 10 december 2017 onder de naam allGo het openbaar busvervoer in Almere. Het netwerk van de stadsdienst en het streekvervoer wijzigt aanzienlijk.

Blauwnet in Overijssel

Met één in- en uitcheck door de regio Blauwnet maakt reizen met het OV in de provincie Overijssel nog makkelijker. Vanaf 10 december 2017 werken de regionale vervoerders meer samen en hoef je nog maar één keer in- en uit te checken wanneer je met een blauwnettrein reist.

Overige OV-bedrijven

Nieuwe OV-prijzen 2018

Vanaf 1 januari 2018 zijn er ook wijzigingen in de prijzen. Hoeveel je reis kost kun je onderaan je reisadvies zien. Je kunt ook kijken wat de prijzen van abonnementen zijn op de speciale pagina over prijzen en abonnementen. 

Feestdagen

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)