Nieuwsoverzicht

Maak van jullie studentenhuis een #9292studentenhuis

Plan binnenkort sneller naar jullie studentenhuis

Laatste update: donderdag 1 december 2022 16:20

Heeft jullie studentenhuis een leuke naam? En wil je zelf, je vrienden of nieuwe huisgenoot sneller laten plannen naar jullie studentenhuis? Geef hem eeuwige roem en laat ons weten hoe jullie huis heet. Wij zetten hem dan als bijzondere locatie in de veelgebruikte 9292 planner (app & web)!

#9292studentenhuis

9292 en studenten is een gouden combinatie. Daarom bestaat 9292.nl/student al een poosje waar we de student tips geven rondom het reizen met het OV. We nemen met regelmaat tips en feedback mee in onze ontwikkeling die we van onder andere studenten ontvangen. Zo ook nu want...

Goede ideeën daar kunnen we wat mee

Studentenhuizen hebben vaak leuke namen en zijn vaak op lange adressen gevestigd. Er is veel aanloop bij een studentenhuis en veel bezoek zoekt hun weg daar naartoe.

Dat moet handiger kunnen dacht de zoon van een collega bij 9292. Waarom niet rechtstreeks naar mijn huis plannen net zoals dat kan naar de Efteling, een museum of andere bijzondere locatie in de 9292 planner? En zo is het idee van  #9292studentenhuis geboren. Zijn studentenhuis in Wageningen hebben we natuurlijk als eerste ingevoerd. 

Het was meteen een succes. De huisgenoten en hun bezoek hoeven nu alleen naar de naam van het huis te plannen, en een iedereen weet zijn of haar weg daarheen. We kregen direct verzoeken binnen van andere studentenhuizen uit Wageningen. Nu staat ook voor jou de mogelijkheid open!

Laat ons weten hoe jullie studentenhuis heet

Heeft jullie studentenhuis ook een naam? Of hebben jullie bij het lezen van dit nieuws er één bedacht? Geef via het formulier in onderstaande link jullie studentenhuis aan ons door. Na een paar werkdagen kun je hem dan gebruiken in de 9292 planners op de website en in de 9292 app.

Geef jouw #9292studentenhuis aan ons door

Studenten in een woonkamer

Ontwikkelen met feedback van studenten

Voor 9292 is dit een mooie manier om in contact te blijven met de gebruikers van de apps. Zo kunnen studenten meedenken met de vernieuwingen die we willen gaan doorvoeren in onze app en website.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 /min. max. €20)