Nieuws

E-tickets voor een onbezorgde én complete reis

Jouw e-ticket naar...

Laatste update: maandag 6 september 2021 13:19

Het is zover! We mogen weer op pad, we mogen weer bezoeken, we kunnen weer ervaren. Waar gaat jouw reis heen? Ga je voor het terras, een dagje Amsterdam of gewoon lekker een dagje aan het water? Waar je ook heen gaat, we reizen met je mee. In de 9292 app plan je niet alleen de meest optimale route naar jouw favoriete uitje, maar koop je ook direct een e-ticket voor de hele reis. 

Download de app en plan je reis

Logo PlayStore Logo AppStore Logo Appgalary

Je e-ticket direct beschikbaar

OV chipkaart leeg, of kwijt? Het overkomt ons allemaal wel eens. Met de e-tickets in de 9292 app ben je van alle stress af. Je koopt je ticket wanneer jij wilt gaan. Geen kaart, abonnement of kaartautomaat meer nodig. En zeg nou zelf, dat strand kan niet wachten toch? 

Hoe werkt het e-ticket?

  1. Plan je reis in de 9292 app
  2. Koop meteen je e-ticket via de button onderaan het reisadvies
  3. Kies het aantal personen en je e-tickets
  4. Betaal met ideal of creditcard
  5. De e-tickets staan direct in je app, fijne reis!

Hoe je dit doet dat leggen we je graag nog eens uit via onze video. Of probeer het natuurlijk in de app en zie wat de mogelijkheden zijn.

Hoe koop je een ticket in de app? YouTube  

Extra voordeel op je treinreizen tijdens daluren

Als het kan reis dan buiten de spits met NS. Want plan je een reis tijdens de daluren van NS en schaf je een e-ticket in de app aan, dan krijg je automatisch een korting op je reis. Geen abonnement nodig die je extra moet aanschaffen. Wel zo voordelig!

Op dit moment zijn voor de daluren van vrijdagavond vanaf 18.00 uur t/m maandagochtend 04.00 uur NS-tickets met korting bij ons in de app te koop. 

Jouw e-ticket naar.... inspiratie

Met eindeloze mogelijkheden en een mooie zomer voor de boeg, kun je misschien wat inspiratie gebruiken. Wij zetten de Top 10's van leuke bestemmingen met het OV voor je op een rij:

Heb je zelf ideeën of tips? Laat het ons weten via social media! Plaats een foto van je bestemming met het OV, tag #eticket9292. Wie weet komen jouw bestemmingen in onze 'Top 10' terecht.

Meest gestelde vragen

Kan ik een e-ticket kopen van de vervoerder in de buurt?

We bieden e-tickets aan van alle OV-bedrijven voor trein, bus, tram, metro en veer! Uitzondering hierop zijn Qbuzz Drechtsteden - Molenlanden - Gorinchem (DMG) en Arriva bus maar deze volgen hopelijk binnenkort. Wil je een seintje krijgen wanneer dat is? Volg ons dan op social media. Voor de complete lijst van aangesloten vervoerders check Koop je ticket in de app - 9292.nl

Kan ik een e-ticket voor iemand anders kopen?

Je kunt e-tickets voor meerdere personen kopen wanneer je samen reist. De e-tickets staan alleen in de app op de telefoon waarmee de e-tickets zijn gekocht en zijn niet door te sturen.

Hoe reis ik met een e-ticket?

Het gekochte e-ticket is je vervoersbewijs, waarmee je direct kunt reizen. Met jouw 9292 e-ticket op je telefoon open je eventuele poortjes die je onderweg tegenkomt. Via de app heb je het e-ticket snel bij de hand tijdens een controle door een conducteur of bij het instappen bij de chauffeur.

Beeld: iStock.com/SolStock; Lorado; Geber86

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)