Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Dienstregeling Kerst en Oud & Nieuw

Andere vertrektijden rond de feestdagen in december

Laatste update: maandag 11 december 2017 09:00

Het openbaar vervoer rijdt op de kerstdagen en op Oudejaarsavond & Nieuwjaarsdag een andere dienstregeling dan op normale dagen. Alle wijzigingen rondom de feestdagen worden binnenkort in onze reisplanner verwerkt. Plan je reis dus kort van te voren zodat je met de juiste planning op reis gaat. Fijne feestdagen en jaarwisseling!

Kerstdagen 

Over het algemeen rijdt het openbaar vervoer op Eerste en Tweede Kerstdag op dezelfde tijden als op een zondag. Mochten hier uitzonderingen op zijn dan laten we dat hier zo snel als dit bij ons bekend is weten. 

Oud en Nieuw 

Op Oudejaarsavond rijden de meeste OV-bedrijven tot ongeveer 20.00 uur. Na middernacht gaan alleen de nachttreinen en enkele nachtbussen weer rijden.

Situatie per vervoeder

Zodra we meer informatie hebben over de uitzonderingen die gelden per vervoerder laten we dat hier weten.

GVB - Ook metro 54 rijdt nieuwjaarsnacht in Amsterdam 

Vier je oud en nieuw in Amsterdam dan kun je naast de nachtbussen van GVB voor het eerst ook met metrolijn 54 terug naar huis. Tijdens nieuwsjaarsnacht, maandag 1 januari 2018, rijdt Metro 54 vanaf 01.30 uur minstens 1 keer per kwartier. 

 

RET - Reis gratis met de metro naar het Nationale Vuurwerk

Ga je dit jaar naar het Nationale Vuurwerk kijken op de Erasmusbrug in Rotterdam, maak dan gebruik van de metro. Metrolijn C en E van de RET rijden van 31 december op 1 januari van 22.00 - 02.00 uur om de 10 minuten. De toegaangspoortjes staan om deze tijden open, waardoor je gratis met de metro kunt reizen. 

Plan je reis

Ben je van plan om te reizen rondom de jaarwisseling en wil je weten hoe en wanneer het openbaar vervoer rijdt? Plan dan je reis kort van tevoren.

9292 wenst je fijne feestdagen!

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)