Nieuws

Dienstregeling Kerst en Oud & Nieuw

Andere vertrektijden rond de feestdagen in december

Laatste update: maandag 10 september 2018 10:00

Het openbaar vervoer rijdt tijdens Oudejaarsavond & Nieuwjaarsdag een andere dienstregeling dan op normale dagen. Alle wijzigingen rondom de feestdagen zijn in onze reisplanner verwerkt. Plan je reis kort van te voren zodat je met de juiste planning op reis gaat. Fijne feestdagen en jaarwisseling!

Kerstdagen

Over het algemeen rijdt het openbaar vervoer op Eerste en Tweede Kerstdag op dezelfde tijden als op een zondag. Mochten hier uitzonderingen op zijn dan laten we dat hier zo snel als dit bij ons bekend is weten.

Oud en Nieuw

Op Oudejaarsavond rijden de meeste OV-bedrijven tot ongeveer 20.00 uur. Na middernacht gaan alleen de nachttreinen en enkele nachtbussen weer rijden. Op maandag 1 januari 2018 rijden de meeste vervoerders als op zondag.

Situatie per vervoeder

Zodra we meer informatie hebben over de uitzonderingen die gelden per vervoerder laten we dat hier weten.

Plan je reis

Ben je van plan om te reizen rondom de jaarwisseling en wil je weten hoe en wanneer het openbaar vervoer rijdt? Plan dan je reis kort van tevoren.

9292 wenst je fijne feestdagen!

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)