Nieuwsoverzicht

Walibi Express: met de bus naar Walibi

Reis met het OV naar Walibi

Laatste update: vrijdag 12 mei 2023 08:30

Walibi Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Walibi Express, officieel lijnnummer 247. De dienstregeling van de Walibi Express is opgenomen in onze reisplanner op de dagen dat het park open is. In 2023 opent het park vanaf 7 april 2023 weer!

De Walibi Express, officieel lijnnummer 247, rijdt tijdens de openingstijden van Walibi. De bus pendelt tussen Station Harderwijk en Walibi Holland

 

Koop je kaartje voor het OV in de app van 9292

Hoe koop je e-tickets voor de trein en bus naar Walibi in de 9292 app?

Plan je reis zoals je gewend bent in de 9292 app. Je krijgt direct de beste reisopties in je scherm: met de trein naar Harderwijk en dan met bus 247 naar Walibi.

Vergelijk en selecteer de beste reisoptie en je koopt meteen je e-ticket voor de trein en bus via de button 'E-tickets kopen' onderaan het reisadvies in je app. Kies in de schermen hierna voor hoeveel personen en voor welk gedeelte van je traject je een ticket nodig hebt. 

Hierna vul je jouw gegevens en van je eventuele medereizigers in en je kunt door naar de betaling.  

Heb je de 9292 app nog niet, download hem via deze link of zoek naar "9292" in de app store op je telefoon. 

Logo PlayStore Logo AppStore Logo AppGallery

Hoe koop je een ticket in de app? YouTube  

 

Mooi meegenomen: in de periode van zaterdag 22 april 2023 t/m zondag 7 mei 2023 is er in de 9292 app een 15% kortingsactie op NS reizen tijdens daluren, Koningsdag en de weekenden. Lees meer.

 

Reizen met je OV-chipkaart kan ook

Het is ook mogelijk om in de Walibi Express gebruik te maken van je OV-chipkaart. Want het is een gewone lijn van OV Regio IJsselmond. 

Ontdek Walibi en plan je bezoek

Walibi Holland is een attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen. Of je nu alleen komt, met een groep vrienden of met je familie, Walibi Holland heeft voor iedereen spectaculaire attracties. 

Beeld: Walibi - Crazy River

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 /min. max. €20)