Nieuwsoverzicht

Walibi Express - de bus naar Walibi

Reis met het OV naar Walibi

Laatste update: donderdag 29 december 2022 08:30

Walibi Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Walibi Express, officieel lijnnummer 247. De dienstregeling van de Walibi Express is opgenomen in onze reisplanner op de dagen dat het park open is. 

Koop je kaartje voor het OV in de app van 9292

Hoe koop je e-tickets in de app?

Plan je reis zoals je gewend bent in de 9292 app. Je krijgt direct de beste reisopties in je scherm. Vergelijk en selecteer de beste reisoptie en je koopt meteen je e-ticket via de button 'E-tickets kopen' onderaan het reisadvies in je app. Kies in de schermen hierna voor hoeveel personen en voor welk gedeelte van je traject je een ticket nodig hebt. 

Hierna vul je jouw gegevens en van je eventuele medereizigers in en je kunt door naar de betaling.  

Heb je de 9292 app nog niet, download hem via deze link of zoek naar "9292" in de app store op je telefoon. 

Hoe koop je een ticket in de app? YouTube  

Reizen met je OV-chipkaart

Het is ook mogelijk om in de Walibi Express gebruik te maken van je OV-chipkaart. Want het is een gewone lijn van OV Regio IJsselmond. 

Ontdek Walibi en plan je bezoek

Walibi Holland is een attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen. Of je nu alleen komt, met een groep vrienden of met je familie, Walibi Holland heeft voor iedereen spectaculaire attracties. 

Beeld: Walibi - Crazy River

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 /min. max. €20)