Nieuwsoverzicht

Walibi Express: met de bus naar Walibi

Reis met het OV naar Walibi Holland

Laatste update: maandag 31 juli 2023 11:30

Walibi Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er rijdt een speciale bus, de Walibi Express. De dienstregeling van de Walibi Express is opgenomen in onze reisplanner op de dagen dat het park open is. 

De Walibi Express, officieel lijnnummer 247, rijdt tijdens de openingstijden van Walibi. De bus pendelt tussen Station Harderwijk en Walibi Holland

 

 Ontdek Walibi en plan je bezoek

Walibi Holland is een attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen. Kom HARDGAAN in Walbili Holland en beleef samen een unieke rit in achtbaan UNTAMED, laat je verrassen door Xpress: Platform 13 en ga over de kop in Speed of Sound! Ontdek ook de nieuwste family area Speed Zone – OFF ROAD. Of je nu alleen komt, met een groep vrienden of met je familie, Walibi Holland is een spectaculair uitje voor iedereen!

 

Plan je reis naar Walibi met de 9292 app

Plan je reis zoals je gewend bent in de 9292 app. Je krijgt direct de beste reisopties in je scherm: met de trein naar Harderwijk en dan verder met de Walibi Express.

Hoe koop je e-tickets voor het OV naar Walibi in de 9292 app?

Vergelijk en selecteer de beste reisoptie en je koopt meteen je e-ticket voor de trein en bus via de button 'E-tickets kopen' onderaan het reisadvies in je app. Kies in de schermen hierna voor hoeveel personen en voor welk gedeelte van je traject je een ticket nodig hebt. Hierna vul je jouw gegevens en van je eventuele medereizigers in en je kunt door naar de betaling.  

Heb je de 9292 app nog niet, download hem via deze link of zoek naar "9292" in de app store op je telefoon. 

Logo PlayStore Logo AppStore Logo AppGallery

Hoe koop je een ticket in de app? YouTube  

 

Reizen met je OV-chipkaart kan ook

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de Walibi Express met je OV-chipkaart. 

Meer informatie over Walibi Holland vind je hier.

Beeld: Walibi - Crazy River

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€1,00 /min. max. €20)