Nieuws

Walibi Express

Walibi Express rijdt weer, voor als je geen ander vervoer hebt!

Laatste update: dinsdag 7 juli 2020 10:00

Walibi Holland heeft haar poorten weer geopend. Het is verplicht om je dag van bezoek bij Walibi te reserveren. Per 20 juni is de buslijn 247 weer opgenomen in de dienstregeling.  Maak alleen gebruik van het OV als dat niet anders kan. Het gebruik van een mondkapje in de bus is verplicht. 

Walibi hanteert een maximale dagcapaciteit, je moet je plek in een aantal attracties reserveren en je koopt je ticket online. Lees hier meer over de opening van Walibi.

De Walibi Express lijn 247

De Walibi Express, officieel lijnnummer 247, rijdt weer vanaf 20 juni tijdens de openingstijden van Walibi. De dienstregeling van de Walibi Express zal weer opgenomen worden in onze reisplanner.

Met je OV-chipkaart naar Walibi

Maak in de Walibi Express gewoon gebruik van je OV-chipkaart. Want het is een gewone lijn van OV Regio IJsselmond. 

Geen OV-chipkaart? Op dit moment is het niet mogelijk om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Koop je kaartje online bij OV Regio IJsselmond. 

  • € 4,00 Enkele reis voor volwassenen.
    Gezien de huidige omstandigheden mogen er tijdelijk maximaal 4 kinderen tot en met 11 jaar, in het bijzijn van één betalende (met OV-chipkaart of E-ticket) reiziger van 18 jaar of ouder, gratis mee met de bussen van OV Regio IJsselmond (Connexxion).

Beeld: Walibi - Crazy River

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)