Nieuwsoverzicht

Met de trein en bus naar Motul TT Assen

Koop je kaartje voor het OV naar de Dutch TT in Assen

Laatste update: maandag 13 juni 2022 15:15

De 91e editie van de Dutch TT, de Motul TT Assen, wordt gehouden in het weekend van 24 tot en met 26 juni. Het circuit in Drenthe is goed bereikbaar per trein en bus. Qbuzz zet extra bussen in, deze zijn verwerkt in onze planner. Koop je e-ticket voor het OV van tevoren in de 9292 app. Meer informatie lees je in dit bericht. 

Plan je reis op tijd en denk daarbij ook aan je terugreis. Veel plezier!

Bereikbaarheid Motul TT Assen

Het TT circuit in Assen is goed bereikbaar per trein en bus. Zorg van tevoren dat je voldoende saldo hebt staan op je OV-chipkaart of koop je kaartje in de 9292-app zodat deze direct op je telefoon staat. Wel zo makkelijk!

Hoe koop je e-tickets die direct beschikbaar zijn in je 9292 app?

  1. Plan je reis in de 9292 app naar bushalte TT-Circuit in Assen
  2. Koop je e-ticket via de button onderaan het reisadvies
  3. Kies het aantal personen en je e-tickets
  4. Betaal met ideal of creditcard
  5. De e-tickets staan direct in je app, fijne reis!

Qbuzz - Extra bussen tijdens de TT

Van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni vindt het TT-festival plaats in Assen. Voor zowel de bezoekers van de races op het TT-circuit, als de festivalgangers in het centrum van de stad zet Qbuzz extra bussen in.

Assen staat de laatste dagen van juni volledig in het teken van de TT. In en rondom Assen rijden daarom dag en nacht extra veel bussen. Deze zijn opgenomen in onze planner.

Arriva zet extra bussen in tijdens TT Festival in Assen

Arriva zet van donderdagavond 23 juni tot en met zondagochtend 26 juni extra bussen in voor de bezoekers van het TT-festival.

In de avonduren worden extra ritten gereden vanaf Oosterwolde, Appelscha en Smilde naar het station in Assen. Daarnaast wordt er in de nachten extra gereden vanuit Assen naar Smilde, Appelscha en Oosterwolde. In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag rijden er ook extra ritten naar Veenhuizen.

In de extra bussen is reizen met de OV-chipkaart mogelijk. TT-bezoekers kunnen ook in de voorverkoop online een Samenreisticket kopen voor 15 euro per twee personen op arriva.nl/ttassen. In de bus kunnen ze bij de chauffeur een Daldagkaart kopen voor 11,60 euro per persoon. Het Samenreisticket en de Daldagkaart zijn ook op de terugweg nog de hele nacht geldig.

Beeld: TT circuit Assen 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)