Nieuwsoverzicht

Met het openbaar vervoer naar de Keukenhof

Koop jouw e-ticket voor Keukenhof in de 9292 app

Laatste update: woensdag 3 april 2024 09:20

Het is lente! Dat betekent dat Keukenhof haar deuren weer opent. Bezoek Keukenhof dit jaar van 21 maart t/m 12 mei 2024.

Met het openbaar vervoer reis je snel en comfortabel naar Keukenhof vanaf verschillende locaties met bussen van Arriva. Koop je e-ticket voor jouw complete reis met het openbaar vervoer naar Keukenhof gemakkelijk in de 9292 app.

Beleef het voorjaar in Keukenhof

Ben je dol op bloemen, wandelen en de lente? Dan is Keukenhof dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende narcissen, tulpen, blauwe druifjes, hyacinten en andere bolbloemen. Keukenhof ligt in Lisse en is een leuk dagje weg voor jong en oud. 

Reis met de Keukenhof Express

Ga je binnenkort een dagje naar Keukenhof? Maak het jezelf dan gemakkelijk en reis met het openbaar vervoer. De Keukenhof Express van Arriva brengt je zonder tussenstops naar de hoofdingang van Keukenhof. Deze Keukenhof Express rijdt vanuit Amsterdam RAI, Schiphol Airport, Leiden centraal en Haarlem Station (buslijnen 852, 854, 858, 859 en 50). Onder de afbeelding lees je meer over De Keukenhof Express.

Plan je reis in de 9292 app en koop daar gemakkelijk je e-tickets voor de trein, bus, metro en tram. Deze e-tickets zijn ook geldig in de Keukenhof Express. Zo hoef je niet meer in de rij te staan bij een kaartautomaat. Bovendien kun je met de 9292 app altijd op de hoogte blijven van eventuele vertragingen of wijzigingen in je reis.

Heb je de 9292 app nog niet? Download de app of zoek naar "9292" in de app store op je telefoon, en plan snel je reis naar het voorjaar! 

Lijnkaart Keukenhof

 

Reizen naar Keukenhof

 • Vanaf Europaplein (RAI) Amsterdam reis je rechtstreeks met de Keukenhof Express (lijn 852) naar Keukenhof. Deze buslijn rijdt tot 8 keer per uur en zet je in ca. 35 minuten af bij Keukenhof. 
 • Vanaf Amsterdam centrum reis je eerst naar Schiphol Airport:
  Vanuit Leidseplein, Concertgebouw of Museumplein neem buslijn 397.
  Vanuit Amsterdam Bijlmer en Amstelveen neem buslijn 300.
  Vanuit Station Zuid neem buslijn 341.

 • Bij Schiphol Airport stap je over op de Keukenhof Express (lijn 858). Deze buslijn rijdt tot 6 keer per uur vanaf Arrival hall 3-4 en zet je in ca. 30 minuten af bij Keukenhof.

 • Je reist eerst naar station Leiden Centraal. Daar stap je over op de Keukenhof Express (buslijn 854). De Keukenhof Express buslijn 854 vanaf station Leiden Centraal rijdt tot 4 keer per uur en brengt je in 30 minuten naar Keukenhof. De bus vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde van het NS-station. 

 • Je reist eerst naar station Haarlem. Op doordeweekse dagen stap je over op de buslijn 50. Buslijn 50 van Arriva vanaf station Haarlem rijdt 4 keer per uur doordeweeks, en vertrekt vanaf het busstation aan de centrumzijde van station Haarlem. In het weekend rijdt de bus 2 keer per uur. De bus brengt je in 40 minuten bij Keukenhof, daar stap je uit bij de halte Meer en Duin in Lisse. Tot aan de hoofdingang is het dan zo’n 12 minuten lopen.
  In de weekenden en op feestdagen reis je vanaf station Haarlem met de Keukenhof Express (lijn 850) naar keukenhof. De bus vertrekt 2 keer per uur vanaf het busstation aan de centrumzijde van station Haarlem en brengt je in 40 minuten naar Keukenhof.

 • Vanaf Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout reis je met lijn 90 richting Keukenhof. Deze rijdt 1 keer per uur naar halte Keukenhofdreef in Lisse. Het is dan nog 5 minuten lopen naar Keukenhof. 
Logo PlayStore Logo AppStore Logo AppGallery

Beeld: Arriva & Keukenhof 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)