Nieuws

GLOW Eindhoven

Eindhoven stralend middelpunt van lichtkunst

Laatste update: dinsdag 5 november 2019 09:00

Van 9 t/m 16 november 2019 staat Eindhoven in het teken van lichtkunst. GLOW pakt uit met bijzondere lichtprojecten met het thema: Living Colors. Eindhoven is erg goed bereikbaar met het OV. Houd er wel rekening mee dat delen van de stad zijn afgesloten voor verkeer, dus plan je reis van te voren. 

Plan je reis naar Glow

Deze editie van lichtkunstfestival GLOW Eindhoven staat in het teken van 'Living Colors'. Een looproute door het centrum van de stad voert je langs ruim 35 objecten van lichtkunstenaars uit alle hoeken van de wereld.

Plan je reis naar station Eindhoven

De wandelroute ligt op 5 minuten lopen van station Eindhoven.

Plan je reis naar Eindhoven  

Hermes - gevolgen dienstregeling

Van 9 tot en met 16 november vindt het GLOW festival plaats in Eindhoven. Dit heeft dagelijks vanaf 18:00 uur tot het einde van de dienst gevolgen voor de dienstregeling van de volgende buslijnen:

  • Lijn 5 in beide richtingen: haltes 18 Septemberplein, Havenhoofd, DAF Museum en Dommelstraat vervallen. Tijdelijke halte: Station/Rubensstraat.
  • Lijn 14 in beide richtingen: haltes Witte Dame, Wilhelminaplein en Gagelstraat vervallen. Halte Jozef Eliasweg vervalt alleen in de richting Veldhoven. Voor deze halte wordt een noodhalte op de hoek van de Jozef Eliasweg en de Willem de Rijkelaan opgericht.
  • Lijn 24 naar Eindhoven Station: geen vervallen haltes, wel een andere route.
  • Lijn 320 naar Eindhoven Station: geen vervallen haltes, wel een andere route.
  • Lijn 324 naar Geldrop: geen vervallen haltes, wel een andere route.

Voordeelticket

In de NS Spoordeelwinkel koop je vanaf nu voordelig een dagarrangement voor GLOW Eindhoven. Voor slechts € 21 ontvang je:

  • Een NS-Dagretour 2e klas vanaf elk station in Nederland naar Eindhoven
  • Lichtshow in het Philips Stadion en plattegrond GLOW-route

Beeld: bron www.gloweindhoven.nl - Immersive Decelerator Pani

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)