Nieuws

Efteling Express

Naar de Efteling met het OV

Laatste update: woensdag 19 mei 2021 08:00

De Efteling is weer open en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Houd bij het reizen met het openbaar vervoer rekening met de landelijke richtlijnen en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

De Efteling is weer geopend! Lees alles over de maatregelen die de Efteling treft om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen op de site van de Efteling. Om de Efteling te bezoeken heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig. 

Efteling Express

OV-chipkaart & Ritkaarten

Met de Efteling Express reis je natuurlijk gewoon met je OV-chipkaart. Heb je deze niet dan is er ook een ritkaart (€ 4,46) of dalurendagkaart (€ 6,97) bij de chauffeur te koop. Dit kan alleen worden betaald met pin.

Naar de Efteling met het OV

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 naar de Efteling.

De buslijnen 800 (Station Den Bosch – Efteling) en 801 (Station Tilburg – Efteling) zijn speciale Efteling-lijnen. De vertrektijden zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling. Deze buslijnen rijden direct en zonder tussenstops naar de Efteling!

Aansluiting op de Intercitytrein

De Efteling Express is voor iedereen toegankelijk, of je nu uit Tilburg of 's-Hertogenbosch komt of uit de rest van Nederland of België. De busreis is goed te combineren met o.a. de Intercitytrein die een directe verbinding biedt tussen Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Beeld: de Efteling & Arriva

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)