Nieuws

Efteling Express

De Efteling sluit per 14 maart

Laatste update: zaterdag 14 maart 2020 19:15

In afstemming met de Brabantse Veiligheidsregio’s heeft de Efteling besloten om de gehele Efteling te sluiten. Het golfpark en theater zijn inmiddels gesloten en evenementen vanaf 100 personen zijn afgelast, het attractiepark sluit per 14 maart en de hotels en resorts blijven open tot en met 16 maart. Gasten die een verblijf voor dit weekend hebben geboekt, zijn dus gewoon welkom.

Op aanraden van de overheid én de Brabantse Veiligheidsregio’s sluit de Efteling alle bedrijfsonderdelen voor de periode van 14 t/m 31 maart. Via onze website informeren zij  je graag over de actuele situatie. De Eftling hotels en resorts zijn gesloten van 17 t/m 31 maart.

Zodra het park weer open is en de maatregelen in het OV zijn opgeheven dan geldt het onderstaande.

Tickets Efteling Express

OV-chipkaart & Ritkaarten

Met de Efteling Express reis je natuurlijk gewoon met je OV-chipkaart. Heb je deze niet dan is er ook een ritkaart (€ 4,24) of dalurendagkaart (€ 6,63) bij de chauffeur te koop. Dit kan alleen worden betaald met pin.

Combitickets vervoer en entree Efteling

Wil je het je helemaal gemakkelijk maken. Maar dan gebruik van een combiticket voor busvervoer inclusief entree tot de Efteling voor slechts € 42,-. In de spoordeelwinkel van NS koop je voor slechts € 45,- een combi-ticket Trein + Bus + Entree Efteling!

Naar de Efteling met het OV

De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 maar liefst 6x per uur naar de Efteling.

Overnacht je in het Efteling Hotel? Bussen 300 en 301 stoppen vlakbij. Stap uit bij bushalte Horst. Bosrijkgasten kunnen buslijn 300, 301, 800 en 801 naar de hoofdentree van de Efteling nemen; vandaaruit is het een paar minuten lopen naar Efteling Bosrijk.

Aansluiting op de Intercitytrein

De Efteling Express is voor iedereen toegankelijk, of je nu uit Tilburg of 's-Hertogenbosch komt of uit de rest van Nederland of België. De busreis is goed te combineren met o.a. de Intercitytrein die een directe verbinding biedt tussen Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Beeld: de Efteling & Arriva

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)