Nieuws

Efteling Express

Naar de Winter Efteling met het OV

Laatste update: dinsdag 8 december 2020 16:00

 

 

 

 

Kom tijdens de winter naar de Efteling, waar talloze twinkelende lichtjes je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. De Winter Efteling is van 19 november 2020 t/m 31 januari 2021.

Houd bij het reizen met het openbaar vervoer rekening met de landelijke richtlijnen en reis zoveel mogelijk buiten de spits. Hierbij is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Tickets Efteling Express

OV-chipkaart & Ritkaarten

Met de Efteling Express reis je natuurlijk gewoon met je OV-chipkaart. Heb je deze niet dan is er ook een ritkaart (€ 4,24) of dalurendagkaart (€ 6,63) bij de chauffeur te koop. Dit kan alleen worden betaald met pin.

Combitickets vervoer en entree Efteling

Naar de Efteling met het OV

Met het OV naar de Efteling
De Efteling is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit heel Nederland en België. Je kunt met de trein naar station Tilburg óf station ’s-Hertogenbosch. Vanaf deze stations rijden de buslijnen 300, 301, 800 en 801 naar de Efteling.

De buslijnen 800 (Station Den Bosch – Efteling) en 801 (Station Tilburg – Efteling) zijn speciale Efteling-lijnen. De vertrektijden zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling. Deze buslijnen rijden direct en zonder tussenstops naar de Efteling!

Aansluiting op de Intercitytrein

De Efteling Express is voor iedereen toegankelijk, of je nu uit Tilburg of 's-Hertogenbosch komt of uit de rest van Nederland of België. De busreis is goed te combineren met o.a. de Intercitytrein die een directe verbinding biedt tussen Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Beeld: de Efteling & Arriva

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)