Nieuws

Efteling Express

Efteling Express rijdt ieder weekend en iedere schoolvakantie

Laatste update: maandag 7 januari 2019 14:29

Dagje naar de Efteling? Reis dan snel en gemakkelijk met het OV en maak gebruik van de Efteling Express. Ieder weekend en in de Nederlandse en Belgische schoolvakanties een bus zonder tussenstops naar de Efteling. De Efteling Express rijdt regelmatig vanuit Breda, Tilburg en 's Hertogenbosch. 

Tickets Efteling Express

OV-chipkaart & Ritkaarten

Met de Efteling Express reis je natuurlijk gewoon met je OV-chipkaart. Heb je deze niet dan is er ook een ritkaart (€ 3,98) of dalurendagkaart (€ 6,22) bij de chauffeur te koop. Dit kan alleen worden betaald met pin.

Combitickets vervoer en entree Efteling

Wil je het je helemaal gemakkelijk maken. Maar dan gebruik van een combiticket voor busvervoer inclusief entree tot de Efteling voor slechts € 38,- (in de maanden juli en augustus € 40,-).

Vertrektijden Efteling Express

De Efteling Express rijdt iedere zaterdag en zondag en in de schoolvakanties ook op doordeweekse dagen. De vertrektijden zijn afgestemd op de openingstijden van de Efteling, waarbij de laatste bus altijd 25 minuten na sluitingstijd van het park vertrekt.

Plan je reis naar de Efteling  

Aansluiting op de Intercitytrein

De Efteling Express is voor iedereen toegankelijk, of je nu uit Breda, Tilburg of 's-Hertogenbosch komt of uit de rest van Nederland of België. De busreis is goed te combineren met o.a. de Intercitytrein die per 9 april elk uur een directe verbinding biedt tussen Amsterdam, Rotterdam, Breda, Antwerpen, Mechelen en Brussel. De Efteling Express is een gezamenlijk initiatief van Arriva, de Efteling en gemeente Breda.

Beeld: de Efteling

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)