Nieuws

Carnaval 2019

Plan je reis naar Oeteldonk of Mestreech

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 11:00

Van zaterdag 2 t/m dinsdag 5 maart 2019 is het weer Carnaval. Wil je naar een optocht en feest je mee? Plan dan je OV-reis van te voren. In een aantal steden worden er extra bussen in gezet om je heen maar vooral ook weer veilig thuis te brengen.

Nachtborrelbussen en Leutbussen

Tijdens de carnavalsperiode rijdt het OV anders dan je gewend bent. Ga je met de trein naar het zuiden? Plan je reis van te voren en let daarbij ook op je terugreis!

Ook in Limburg, Brabant en Twente zijn er vaak aanpassingen in het OV en zijn er speciale tickets verkrijgbaar. Zodra we hier alle informatie over binnen hebben informeren we je via deze pagina. 

Boemelgat, Boemeldock en Boemelburcht!

Ook het OV is vertegenwoordigd in de carnavalsnamen. Deze en nog meer alternatieve namen van de feeststeden zitten in de OV-planner. Vier je carnaval in één van de onderstaande steden? Kijk dan op een van deze pagina's om de vertrektijden van dit station zien. Klik op 'Plan je reis' rechts boven aan de pagina om je reis te plannen naar het station.

 Kijk op de optochtenkalender om te zien of er een optocht is bij je in de buurt.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)