Nieuws

Bereikbaarheid Vakantiebeurs 2020

Start jouw ontdekkingsreis in Utrecht

Laatste update: maandag 6 januari 2020 09:00

Van 16 tot en met 19 januari 2020 is in Jaarbeurs Utrecht de 50e editie van de Vakantiebeurs. Een leuk dagje uit om inspiratie op te doen voor de vakanties van dit jaar. Zie, proef, luister, beleef, ontdek en geniet. Maak het jezelf gemakkelijk en plan je reis met het OV. Lees hieronder hoe!

Op zoek naar vakantievoorpret?

Op de Vakantiebeurs staan van veel landen van de wereld reisleiders en bewoners voor je klaar die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt. Kijk op de site van de Vakantiebeurs wat je allemaal kunt verwachten.

Voordelig naar de Vakantiebeurs

In de Spoordeelwinkel van NS kun je nu voor € 28 een e-ticket Dagretour bestellen. Dat is dan ook je entreebewijs voor de Vakantiebeurs. Hiermee ontdek je nieuwe bestemmingen, proef je heerlijke lokale hapjes en geniet van traditionele dans en muziek. Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbijtrekken, van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Het is net alsof je er al bent.

Beeld: Vakantiebeurs - Jaarbeurs Utrecht

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)