Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Bereikbaarheid Vakantiebeurs 2017

Start jouw ontdekkingsreis in Utrecht

Laatste update: woensdag 4 januari 2017 11:00

Van 11 tot en met 15 januari 2017 is in Jaarbeurs Utrecht weer de Vakantiebeurs. Een leuk dagje uit om inspiratie op te doen voor de vakanties van dit jaar. Zie, proef, luister, beleef, ontdek en geniet. Maak het jezelf gemakkelijk en plan je reis met het OV. Lees hieronder hoe!

Op zoek naar vakantie voorpret?

Op de Vakantiebeurs staan van veel landen van de wereld reisleiders en bewoners voor je klaar die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je echt moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt. Kijk op de site van de Vakantiebeurs wat je allemaal kunt verwachten.  

Plan hier je reis naar de Vakantiebeurs 2017 in Jaarbeurs Utrecht

PLan je reis naar de Jaarbeurs

Voordelig naar de Vakantiebeurs

In de Spoordeelwinkel van NS kun je nu voor € 29 een e-ticket Dagretour bestellen. Dat is dan ook je entreebewijs voor de Vakantiebeurs. Hiermee ontdek je het nieuwe avontuurlijke continent Outfreeca, proef heerlijke lokale hapjes en geniet van traditionele dans en muziek. Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbijtrekken, van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Het is net alsof je er al bent.

Beeld: Vakantiebeurs Jaarbeurs Utrecht

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,70 p/m max. €14, vanaf 12 dec 2016 €0,90 p/m max. €18)