Waar wil je heen?

Locaties

Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Zakelijk

9292 heeft enorm veel kennis over het OV. We kunnen je dan ook helpen bij al jouw mobiliteitsvraagstukken! Zo kunnen we jouw bezoekers informeren over OV-vertrektijden, je helpen bij berekeningen van reistijden of je kunt zelf aan de gang met onze OV data! Bekijk het overzicht met zakelijke oplossingen.

9292 producten

Prijzen & abonnementen

Of je nu regelmatig met het openbaar vervoer reist of slechts een enkele keer, er zijn veel verschillende kaartjes en tarieven mogelijk. Wij vertellen je er graag meer over. Ben je op zoek naar het beste abonnement? Dan helpen we je graag met de OV Prijswijzer.

Meer informatie
Laatste Nieuws

Vanaf 25 juni mogelijk landelijke staking OV

Vanaf maandag 25 juni zal waarschijnlijk het streekvervoer voor onbepaalde tijd gaan staken. Er rijden dan minder of geen streekbussen in Nederland. Ook zullen er enkele regionale treinen niet rijden.

Laatste update: dinsdag 19 juni 2018 10:00
Lees meer

Zakelijk

9292 Reisadvies API

Bouw je een website, app of andere toepassing en wil je daar OV-reisinformatie bij opnemen? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Wij hebben de belangrijkste mogelijkheden vast voor je op een rij gezet.

9292 Mobiliteitsadviesdiensten

Ben je op zoek naar een partij die je helpt met de juiste berekeningen bij parkeerproblemen of mobiliteitsmanagement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben hiervoor verschillende producten.

Adverteren bij 9292

Wil je op een effectieve manier de OV-reiziger bereiken? 9292.nl heeft per maand ruim 2,1 miljoen unieke bezoekers. Met meer dan 2 miljoen reisadviezen per dag en meer dan 40 miljoen pageviews per maand.


Dienstregeling in het 9292 Reisadviessysteem

Wil je personenvervoer onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Dat kan door de dienstregeling op te laten nemen in het 9292 reisadvies. We kunnen verschillende soorten vervoer opnemen. Van bussen tot veren, als je volgens een dienstregeling rijdt, dan kan dit worden opgenomen in het 9292 reisinformatiesysteem.

Mijn 9292

Alles wat je moet weten bij de hand

Thuis & onderweg

Soms plan je een OV-reis vooraf en soms onderweg. Met een profiel op Mijn 9292 kan het allebei. Bovendien kan je thuis geplande reizen onderweg bekijken of opslaan in je persoonlijke profiel. Kortom: met Mijn 9292 vragen we niet steeds naar de bekende weg, maar geven je suggesties aan de hand van jouw locaties en reizen.

  • Eigen locaties aanmaken
  • Thuis plannen, onderweg bekijken
  • Plannen van deur tot deur
Meer informatie Nieuw profiel maken

Inloggen


Wachtwoord vergeten?
Nieuw profiel maken