Zakelijk

9292 Mobiliteitsadvies

Woon-werkverkeer

Ben je op zoek naar de snelste reistijd van het woon-werkverkeer van je medewerkers? 9292 kan voor jouw gehele personeelsbestand het reisadvies met het openbaar vervoer berekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om te laten berekenen wat de reisafstand en de reistijd is op basis van het reizen met de auto. Zo heb je snel een overzicht van reis- en personeelskosten.

Vraag jij het je ook af?

  • Wat is de snelste reistijd vanaf huis naar het werk voor je medewerkers?
  • Wat ben je kwijt aan reiskostenvergoeding?
  • Welke abonnementen hebben mijn medewerkers nodig?
  • Wie kan er prima met het OV reizen en hoeveel parkeergelegenheid hou je aan?
  • Wat is de reisafstand en -tijd als mijn mederwerkers de reis per auto maken. 

Dit zijn zomaar een aantal vragen die veel uitzoekwerk met zich meebrengen. 

Snel bestellen

Maak het jezelf gemakkelijk! Het berekenen van het woon-werkverkeer, en alles wat daarbij komt kijken, hoeft helemaal geen lastig en tijdrovend klusje meer te zijn. Maak een account aan en bestel het bij 9292!

Direct bestellen  

Mogelijkheden

Het 9292 Mobiliteitsadvies helpt je bij het maken van mobiliteitskeuzes voor jouw personeel. Je ontvangt voor jouw situatie alle belangrijke reisgegevens van al je medewerkers.

Op basis van vertrek- en aankomstpostcodes (eventueel met huisnummer) gecombineerd met het gewenste reistijdstip en de -datum van reizen, rekenen wij snel de reistijden- en -kosten uit voor alle medewerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om te laten berekenen wat de reisafstand en de reistijd is op basis van het reizen met de auto. Zo heb je een goed beeld van de totale reiskosten en maak je de juiste keuze bij de aanschaf van abonnementen en de verwerking van reiskostenvergoedingen. Kortom, het 9292 Mobiliteitsadvies geeft je overzicht en duidelijkheid!

Contact

Wil je meer weten over het 9292 Mobiliteitsadvies? Neem contact op met onze Servicedesk. Bel met 088 0760620 of stuur een e-mail aan servicedesk@9292.nl. Op basis van jouw specifieke situatie zoeken we samen naar een oplossing.