Zakelijk

9292 Mobiliteitsadvies

Woon-werkverkeer

Ben je op zoek naar de snelste reistijd van het woon-werkverkeer van je medewerkers? 9292 kan voor jouw gehele personeelsbestand het reisadvies met het openbaar vervoer berekenen. Zo heb je snel een overzicht van reis- en personeelskosten.

Snel bestellen

Maak het jezelf gemakkelijk! Het berekenen van het woon-werkverkeer, en alles wat daarbij komt kijken, hoeft helemaal geen lastig en tijdrovend klusje meer te zijn. Maak een account aan en bestel het bij 9292!

Direct bestellen  

Expertise

Sinds 1992 houden wij ons dagelijks bezig met het verwerken van openbaar vervoergegevens en het geven van reisadviezen en zijn daardoor specialist in reisinformatie. Je kunt het dus gerust aan ons overlaten om een mobiliteitsadvies te geven. Het 9292 Mobiliteitsadvies hebben we in eigen huis ontwikkeld op basis van vragen uit de markt. We helpen jou ook graag met jouw vraagstuk!

Mogelijkheden

Het 9292 Mobiliteitsadvies helpt je bij het maken van mobiliteitskeuzes voor jouw personeel. Je ontvangt voor jouw situatie alle belangrijke reisgegevens van al je medewerkers.

Op basis van vertrek- en aankomstpostcodes (eventueel met huisnummer) gecombineerd met het gewenste reistijdstip en -datum, rekenen wij snel de reistijden- en -kosten uit voor alle medewerkers. Eventueel inclusief het aantal kilometers en de reistijd met de auto, zodat je OV en auto makkelijk kunt vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van de totale reiskosten en kun je de juiste keuze maken bij de aanschaf van abonnementen. Kortom, het 9292 Mobiliteitsadvies geeft je overzicht en duidelijkheid!

Contact

Wil je meer weten over het 9292 Mobiliteitsadvies? Bel met Marketing & Sales Support op 088 0760620 of stuur een e-mail aan zakelijk@9292.nl. Op basis van jouw specifieke situatie zoeken we samen naar een oplossing.