Over 9292

Eerstejaarsloterij geeft financieel steuntje in de rug van de student

De Eerstejaarsloterij voor het 3e jaar

Studentenuitzendbureau ASA, Reisinformatie specialist 9292 en online studentenplatform Studenten.net zijn op 15 september voor de derde keer van start gegaan met hun jaarlijkse Eerstejaarsloterij. Eerstejaars studenten maken bij deze actie kans op maar liefst twee jaar collegegeld en een reis naar Berlijn. Met deze hoofdprijs komen de organisatoren de studenten, die het elk jaar met minder moeten doen, financieel tegemoet. Meedoen is simpel. Gratis online inschrijven op eerstejaarsloterij.nl.

Voor het derde jaar op rij organiseren 9292, ASA en Studenten.net de studentenactie, waarbij studenten door inschrijving op eerstejaarsloterij.nl mooie prijzen kunnen winnen. Voor de organiserende partijen zijn studenten een belangrijke doelgroep. 9292-directeur Stefan Hulman: “Studenten maken intensief gebruik van het openbaar vervoer en dus van onze informatiediensten, vooral de Apps. Ze raken hierdoor vertrouwd met het reizen per trein, bus, tram en metro waardoor ze ook na hun studie sneller geneigd zijn om het openbaar vervoer te blijven gebruiken. Feitelijk zijn zij onze belangrijkste ambassadeurs.”

Michel Schilders, operationeel directeur van ASA wil de eerstejaarsstudent ook vanaf de eerste dag kennen. “We noemen onszelf de talentversnellers en ondersteunen de studenten graag vanaf het begin van hun studietijd. Dit doen wij door het vinden van een mooie, passende bijbaan. Maar ook door goede acties die de studietijd makkelijker en leuker maken. Vanaf september 2015 valt de basisbeurs weg en moet de student zijn financiering lenen. Wat ons betreft mag de student erop rekenen dat we De Eerstejaarsloterij de komende jaren blijven organiseren en de student het steuntje in de rug geven.” 

Pedro Okken, operationeel manager van Studenten.net is blij met de insteek van de campagne. “Studenten hebben financieel vaak een uitdaging en De Eerstejaarsloterij helpt hen hierbij. Dit past dan ook perfect binnen het doel van Studenten.net: het makkelijker, leuker en goedkoper maken van de studententijd”.

De jaarlijkse Eerstejaarsloterij groeit inmiddels uit tot een traditie die steeds bekender wordt onder studenten. De prijzenpot groeit navenant mee. Waar in het eerste jaar nog één jaar collegegeld werd verloot, kan de winnaar nu op twee jaar studiefinanciering rekenen. Daarnaast maken deelnemers dit jaar ook kans op een reis voor zes personen naar Berlijn.