Over 9292

Buslijn Emmen-Meppen van Busverkehr Levelink in de 9292 reisplanner

9292, de grootste OV-planner van Nederland, toont vanaf vrijdag 28 oktober 2016 grensoverschrijdende buslijn 922 (Emmen-Meppen) van Levelink in de planner. 9292 houdt social media goed in de gaten en kwam daardoor deze aanvulling op de dienstverlening op het spoor.

De bus van Levelink rijdt dagelijks vier keer van Emmen naar Meppen (Duitsland) en vice versa. Dit grensoverschrijdend vervoer is voor 9292 een goede aanvulling op de huidige portefeuille van de 9292 reisplanner. 9292 is trots op de nieuwe aanwinst, Stefan Hulman, algemeen directeur 9292: “Als we opmerkingen of tips ontvangen van reizigers dan luisteren we hiernaar. We kijken of dit een mooie aanvulling is en gaan in gesprek met de vervoerder.

Levelink is de tweede vervoerder zonder een eigen concessiegebied die verwerkt is in de reisplanner. Indien er in de toekomst meer vormen van (grensoverschrijdend) vervoer komen, dan staat 9292 open voor nieuwe vormen van samenwerking. Hulman: “Hoe completer we zijn, hoe beter het is voor de reiziger. Daar waar tegenwoordig steeds meer dienstregelingsvervoer wegvalt, is dit juist een mooie toevoeging aan het aanbod.

In de bus van Levelink kan niet met de OV-chipkaart worden betaald, de reiziger kan wel een kaartje bij de chauffeur kopen. Een enkele reis Emmen-Meppen kost €3,50.