Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Tourist Day Ticket

Reis als toerist met 1 kaart in regio Zuid-Holland, Rotterdam en Den Haag

Laatste update: vrijdag 28 april 2017 11:00

Er is veel te zien en te beleven in Zuid-Holland. Speciaal voor de binnen- en buitenlandse toerist is er nu het Tourist Day Ticket. Dit is een éénmalige OV-chipkaart, voor € 13,50, waarmee je de hele dag onbeperkt kunt reizen.

Ontdek Zuid-Holland, Rotterdam en Den Haag

Met de Tourist Day Ticket reis je gedrurende een hele dag onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland. Het kaartje is de hele dag geldig vanaf de eerst check-in tot het einde van de dienstregeling. Check altijd in bij het instappen en check uit bij het verlaten van het voertuig. De prijs van deze kaart is € 13,50 per persoon.

Waar te koop

Het Tourist Day Ticket is te koop bij de service punten van de OV-bedrijven, bij verschillende hotels en toeristen informatie punten.

Hoe te gebruiken

Houd aan het begin van je reis de Tourist Day Ticket tegen de kaarttezer bij het poortje of in een voertuig om in te checken. Aan het eind van de reis houd je de Tourist Day Ticket weer tegen de kaartlezer om uit te checken. Ook wanneer je overstapt naar een ander vervoermiddel of een ander vervoerbedrijf.

Waar te gebruiken

Met de Tourist Day Ticket reis je onbeperkt met de bus, tram, metro en waterbus van de RET, HTM, HTMbuzz, Arriva, Connexxion en Waterbus in Zuid-Holland. Het Tourist Day Ticket is niet geldig in de trein, Fast Ferry, Driehoeksveer, buurtbus, nachtbus, OV-taxi en op buslijn 195 en 295.

Plan je reis

Op de site van Tourist Day Ticket vind je voorbeelden van attracties, musea en bezienswaardigheden in regio Zuid-Holland met de steden Rotterdam en Den Haag. Maar plan ook eens je reis naar Kinderdijk, Biesbosch of het vestingstadje Brielle. Zo doe je van te voren ideeën op.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)