Nieuws

Ervaar het OV actie: neem iemand gratis mee!

Trakteer elkaar op een gratis dagje uit

Laatste update: maandag 5 november 2018 11:00

Trakteer iemand op een dagje uit! Dat kan de hele maand november. Iedereen die met de bus of regionale trein reist, mag iemand gratis meenemen. Met dit aanbod stimuleert Ervaar het OV, het samenwerkingsverband van regionale vervoerders in Overijssel, Gelderland en Flevoland, het gebruik van het openbaar vervoer.

Samen op stap in Oost-Nederland

De OV-actie heeft eerder ook Bram en Lieke verleid om samen naar de binnenstad te reizen en daar een dagje te gaan shoppen. ‘Super handig! Ik heb gewoon ingecheckt met mijn OV-chipkaart en Bram reisde mee met een gratis e-ticket. Volgende week zijn de rollen omgekeerd. Dan trakteert hij mij op een gratis dagje met de trein.’ Ervaar het OV stimuleert om samen op stap te gaan met het OV in Oost-Nederland.

actie ervaar het ov nov 2018

Download je gratis e-ticket

Je mag onbeperkt mee doen aan de actie twee voor de prijs van één in de hele maand november. Deze actie geldt in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app kun je het gratis e-ticket downloaden.

Beeld: Ervaar het OV

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)