Nieuws

Een dag onbeperkt met de Valleilijn in de zomer

Reis in de zomer een dag onbeperkt met de Valleilijntrein voor slechts € 5

Laatste update: woensdag 15 juli 2020 19:54

In de periode van 18 juli tot en met 30 augustus is de Valleilijn zomerdagkaart weer te koop. De dagkaart is alleen geldig op de Valleilijn Amersfoort – Ede-Wageningen v.v., dus niet op trajecten van NS en ook niet op de Valleilijnbus! 

Kinderen reizen mee met de Valleilijn Railrunner

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar die samen reizen met een volwassene van minimaal 18 jaar oud kunnen met de speciale Valleilijn Railrunner een hele dag reizen voor slechts € 1,-! Ook daarvoor geldt: alleen geldig op de Valleilijntrein tussen Amersfoort en Ede-Wageningen, niet op andere treintrajecten in Nederland en ook niet op de bus. 

De kaarten zijn vanaf 17 juli verkrijgbaar, uitsluitend via www.ervaarhetov.nl.

Werkzaamheden Valleilijn

Let op: vanwege werkzaamheden rijdt er van 22 juli t/m 2 augustus eenmaal per uur een trein tussen Amersfoort en Ede-Wageningen v.v.. De werkzaamheden worden verwerkt in onze planner. 

Veiligheidsmaatregelen

Er gelden nog wel een paar regels. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Iedereen is weer welkom in het OV, maar het is slim om het reizen zoveel mogelijk over de dag te spreiden. Dan is er voor iedereen plek op alle momenten van de dag.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)