Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Syntus start in provincie Utrecht

Meer openbaar vervoer voor meer reizigers

Laatste update: dinsdag 6 december 2016 15:00

Meer openbaar vervoer voor meer reizigers. Dat is in de kern het aanbod van Syntus, de nieuwe vervoerder die vanaf 11 december 2016 de streekbussen in de provincie Utrecht en de stadsbussen in Amersfoort gaat rijden.

Nieuwe vervoerder

Op zondag 11 december 2016 start onder de naam Syntus Utrecht de nieuwe vervoerder met een volledig vernieuwde dienstregeling voor het openbaar vervoer in de provincie Utrecht. Alle plaatsen die nu openbaar vervoer hebben, behouden dat ook vanaf 11 december.

Meer vervoer

In de spits gaan het aantal ritten omhoog. Ook het nachtvervoer wordt uitgebreid. Bovendien is een toeristische trekpleister zoals het Nationaal Militair Museum straks prima per openbaar vervoer te bereiken. Syntus introduceert verder in de Vechtstreek, de Lopikerwaard en Eemland nieuwe buurtbuslijnen. In Leusden lanceert Syntus als eerste regionale vervoerder KeoBike. Een innovatief deelfietssysteem met 80 fietsen op vier locaties in Leusden.

Nieuwe bussen

Op 11 december start Syntus met nieuwe comfortabele bussen die herkenbaar zijn aan een eigen Syntus Utrecht huisstijl. Ook biedt de vervoerder nieuwe mogelijkheden om reizigers te informeren over hun reis, zijn er nieuwe abonnementsvormen voorzien en is het straks mogelijk contactloos te betalen. Kortom: Syntus zorgt voor sterke verbindingen in de provincie Utrecht.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,70 p/m max. €14, vanaf 12 dec 2016 €0,90 p/m max. €18)