Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Publiekswinnaar korte verhaal 2017 bekend

Wie is het nieuwe schrijftalent van Nederland en Vlaanderen?

Laatste update: zondag 12 februari 2017 16:00

Vanaf donderdag 2 februari 2017 is het niet meer mogelijk om je stem uit te brengen op 'Mijn kort verhaal'. Dit betekent dat Mijn Kort Verhaal 2017 een publiekswinnaar heeft. En die winnaar is Suze Dona, met haar verhaal 'psycholoog'!

We feliciteren Suze van harte met haar prijs, zij heeft inmiddels al persoonlijk bericht gehad. Haar prijswinnende verhaal kan je lezen op de website van Mijn Kort Verhaal.

Lekker lezen in het OV en daarna stemmen

Op de site van Mijn Kort Verhaal zijn er ruim 200 verhalen ingestuurd door middelbare scholieren in Nederland en Vlaanderen. Het thema van deze keer is "De Overstap". Dus lees lekker de verhalen als je onderweg bent met het OV.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Mijn Kort Verhaal? Volg ze dan op Facebook.

Over de wedstrijd

Mijn Kort Verhaal is een schrijfwedstrijd voor middelbare scholieren in Nederland en Vlaanderen. De wedstrijd wordt georganiseerd door Scholieren.com, online verhalenbank Zoemer.nl, uitgeverij De Bezige Bij en door ons 9292j.

Naast onnoemelijke eer én de kans om op te vallen bij Belangrijke Mensen uit het schrijversvak, kunnen de deelnemers vette prijzen verdienen. De nummer 1 sturen we bijvoorbeeld op citytrip naar Berlijn, samen met een vriend/vriendin of familielid, om daar inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)