Nieuws

OttevangerOV in 9292 Reisplanner

Vaar mee met Driehoeksveer & Veer Maassluis - Rozenburg

Laatste update: woensdag 28 november 2018 12:16

2 trajecten van de veerdienst OttevangerOV zijn opgenomen in de 9292 Reisplanner. Het Driehoeksveer vaart dagelijks tussen Kinderdijk, Krimpen aan de Lek en Ridderkerk. Het fietsvoetveer is toegankelijk voor fietsers, bromfietsen en scooters. Het veer Maassluis - Rozenburg vaart dagelijks over de Nieuwe Waterweg tussen Maassluis en Rozenburg. Het plannen met deze veren is nu mogelijk via 9292.

Driehoeksveer

Het Driehoeksveer vaart dagelijks tussen Kinderdijk, Krimpen aan de Lek en Ridderkerk. Het fietsvoetveer is toegankelijk voor fietsers, bromfietsen en scooters. Door de oversteek over de rivieren de Lek, de Nieuwe Maas en de Noord hoeft men niet naar een brug te rijden maar kan men direct zonder omweg naar de eindbestemming reizen.

Bezoek ook eens de molens van Kinderdijk. In combinatie met de Waterbus zijn deze molens vanuit de gehele regio over water bereikbaar. Het Driehoeksveer heeft in Ridderkerk de halte bij het Transferium de Schans waar ook de Waterbussen stoppen die de verbinding over water in de richting Dordrecht en Rotterdam onderhouden.

Tarieven Driehoeksveer

Op het Driehoeksveer gelden aparte tarieven kun je geen gebruik maken van je OV-Chipkaart. Voor het veer kun je een enkele reis of een 20 vaartenkaart kopen. 

Dienstregeling Driehoeksveer tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen vaart het Driehoeksveer niet vanaf 22 december 2018 tot en met 1 januari 2019. Vanaf 2 januari 2019 zijn ze je graag weer van dienst.

Veer Maassluis - Rozenburg

Het veer Maassluis - Rozenburg vaart dagelijks over de Nieuwe Waterweg tussen Maassluis en Rozenburg. De veerpont vertrekt elke 20 minuten vanuit Maassluis en Rozenburg. In de spits vaart elke 10 minuten een spitsboot.

Tarieven Maassluis - Rozenburg

Op het veer Maassluis - Rozenburg kun je geen gebruik maken van je OV-Chipkaart. Op het veer kun je gebruik maken van een los ticket, een saldopas of een abonnement. 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)