Nieuws

Ongeplande verstoringen in het OV

Met de juiste informatie een goed alternatief

Laatste update: dinsdag 9 januari 2018 10:00

Als je een reis met het OV plant dan wil je graag zo snel en comfortabel mogelijk reizen. Ook is het fijn om zo min mogelijk over te stappen. Maar soms is de realiteit anders en krijg je te maken met een verstoring of vertraging van je reis. Dit is natuurlijk niet prettig, maar via de website van 9292 weet je wel snel wat er aan de hand is en of er bijvoorbeeld een alternatieve route beschikbaar is.

Plannerblok

In het plannerblok op 9292.nl en in de app voor iPhone en Android zie je direct of er ongeplande verstoringen zijn in het OV. In het plannerblok klik je op het ‘alert icoon’ (zie afbeelding) en kom je direct op de overzichtspagina met alle ongeplande verstoringen. Door een melding aan te klikken krijg je direct alle informatie te zien die van toepassing is op deze reis. Handig!

Ongeplande verstoringen

Reisadvies

Alle ongeplande verstoringen worden ook als real time reisinformatie verwerkt in een reisadvies. Het kan dan ook voorkomen dat bij het opvragen van een advies de reis komt te vervallen. Vaak tonen we dan ook direct een alternatieve route. De reden van een vervallen rit zie je niet terug in het advies, maar kun je wel opzoeken in het overzicht van ongeplande verstoringen. Fijne reis!

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)