Nieuws

Meer dan een reisadvies!

Ook voor informatie over tarieven en haltes ga je naar 9292.nl

Laatste update: maandag 5 februari 2018 10:00

Waarschijnlijk ben je van plan om een reis te gaan maken. En wil je die plannen via deze site. Helemaal goed. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wist je dat deze site nog veel meer te bieden heeft?

De prijs van je reis

Naast het reisadvies geeft 9292 nog veel meer reisinformatie. Kijk bijvoorbeeld eens onderaan het reisadvies. Daar zie je de prijs van de voorgestelde reis. Dit is op basis van een enkele reis met een OV-chipkaart zonder korting. Klik je op uitgebreide tarief informatie, dan vind je ook kortingsprijzen, abonnementen en losse kaartjes bij de chauffeur. Allemaal van die ene reis. Kies je een ander reisadvies, dan verandert de prijsinformatie natuurlijk mee.

Halte-informatie

Bij 9292 kun je ook informatie opvragen over bijvoorbeeld een bushaltes, tramhalte of treinstation. Klik in het reisadvies op een halte of station en je vindt bijvoorbeeld (actuele) vertrektijden vanaf die halte voor de trein, bus en de tram. Ook zie je een kaart van de omgeving met informatie over toegankelijkheid en over voorzieningen als een fietsenstalling.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)