Nieuws

Help ons dé allerbeste app van 2021 te worden

9292 als enige reisapp genomineerd #trots

Laatste update: dinsdag 9 november 2021 17:15

De app van 9292 is als enige reisapp genomineerd voor app van het jaar. Daar zijn we trots op! Stem je mee zodat we dé allerbeste app van 2021 worden?

App van het jaar nominee

App van het jaar 2021

Voor het tweede jaar op rij wordt de verkiezing voor de app van het jaar georganiseerd. In totaal zijn er 32 apps genomineerd op basis van inhoud, navigatie en ontwerp. 9292 is als enige reisapp genomineerd en daar zijn we ontzettend trots op! Nu is het aan het publiek om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar en daarmee dé allerbeste app van 2021 wordt!

Stem je mee?

Help je ons aan de winst? Dat kan door op ons te stemmen. Stemmen kan door te klikken op deze link. Je komt dan op onze persoonlijke stempagina uit waar je onze app kunt beoordelen en je je stem kunt bevestigen. Door te stemmen kun je ook nog eens leuke prijzen winnen, zoals een Sonos Play, Bol.com cadeaukaart en een overnachting in een viersterren hotel. Kijk voor de voorwaarden op www.websitevhjaar.nl/prices. Je kunt stemmen tot en met 17 november. In december wordt de uitslag bekend gemaakt op de websites van Emerce en Multiscope.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)