Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Heb jij al een Festivalkleed?

Ronald McDonald Kinderfonds krijgt steun van 9292 en Translink

Laatste update: woensdag 15 februari 2017 08:58

Zoek jij een vrolijk OV-festival/speelkleed voor binnen en buiten? Wil je tegelijkertijd ook een goed doel ondersteunen? Dan doe je voor €10 een fantastische aankoop met het ‘OV-festival/speelkleed’ van 9292 en Translink. Van ieder verkocht kleed gaat de winst van €2,50 naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Waar koop je het ‘OV-festival/speelkleed’

Je koopt het kleed via de site van Treinreiziger.nl op www.ovkleed.nl. Het kleed kost €10 inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt €2,50 per verkocht kleed. Alvast bedankt voor je bijdrage namens 9292, Translink en het Ronald McDonald Kinderfonds!

Wat is het voor kleed

Het OV-festival/speelkleed is voor jong en oud. Beide zijden zijn bedrukt. Op de ene kant een openbaar vervoer-kleed waar je (klein)kind heerlijk op speelt. De loungestoel op de andere kant neem je mee naar een festival of picknick. Samen reizen samen spelen.

Het materiaal is van stevig, afwasbaar kunststof. Is de grond nat, dan kun je toch lekker zitten. De afmeting is één meter bij één meter vijftig, dus lekker ruim. Het kleed vouwt gemakkelijk op en door de hengsels neem je het mee als een tasje. Je schuift het in je fietstas of tussen je kleding in je koffer. Het Ronald McDonald logo laat zien dat je het Kinderfonds steunt.

Jouw kleed is veel meer waard dan een tientje

Steun het Ronald McDonald Kinderfonds. 9292 en Translink zijn ondernemingen met het hart op de goede plaats. Deze twee organisaties hebben oog voor menselijke aspecten binnen onze maatschappij. Zo ook voor een ziek kind. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat je kind zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar vriendjes.

Het Ronald McDonald Kinderfonds helpt al 30 jaar zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Toen de vraag naar voren kwam of 9292 en Translink het Kinderfonds wilden ondersteunen was het besluit voor donatie snel genomen. Een donatie in de vorm van een OV-festival/speelkleed. Ieder verkocht kleed betekent een donatie van €2,50 aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Jouw aankoop is dus veel meer waard dan een tientje.

Ontwerp

De speelkant van het kleed is geheel pro deo ontworpen door Mabel Schaap van M4allgrafisch. De festivalkant van het kleed is ontworpen door John van Dijk en fotograaf Robin Bergman.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)