Nieuws

Busstation Zwolle verhuist naar de zuidzijde

Vanaf 17 februari een nieuwe plek en aanpassingen in de dienstregeling

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 14:15

Het busstation van Zwolle krijgt een nieuwe plek. Goed nieuws: het station wordt veiliger en overzichtelijker. Alleen vertrek je wel vanaf 17 februari vanaf een ander punt met je bus. Het nieuwe busstation ligt namelijk aan de andere zijde van het treinstation, aan de zuidzijde. Check daarom het nieuwe vertrekpunt van je bus. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Gevolgen voor je reis

Het nieuwe busstation van Zwolle ligt ten opzichte van de situatie vóór 17 februari aan de andere zijde van het treinstation, de zuidzijde. De nieuwe locatie heeft gevolgen voor alle lijnen die dit busstation aan doen dus houdt rekening met gewijzigde routes in Zwolle en aangepaste vertrektijden. Deze veranderingen zijn in onze planner verwerkt. Plan je reis om te zien wat de wijzigingen voor jou zijn.

Actuele vertrektijden Busstation Zwolle (vanaf 17 feb.)  

Toegangspoortjes stationstunnel

Let op: Wil je vanaf het nieuwe busstation richting het centrum willen, dan kun je via de stationstunnel lopen. In de stationstunnel staan echter toegangspoortjes. Deze poortjes zijn te openen met een OV-chipkaart waar een ‘Vrij reizen product’ op staat óf ‘saldo’: minimaal 10 euro voor de Blauwnet poortjes en 20 euro voor de NS poortjes.

Nieuwe dienstregeling in Midden-Overijssel

Op zondag 17 februari gaat ook de nieuwe dienstregeling van Syntus Overijssel in voor het busvervoer in Midden-Overijssel. Jaarlijks wordt de dienstregeling geanalyseerd en worden er wijzigingen doorgevoerd. Dit alles met als doel een logische reis voor onze reizigers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden. Via de onderstaande link lees je wat alle wijzigingen zijn.  

Beeld: Keolis

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)