Nieuws

Blauwnet in Overijssel

Met één in- en uitcheck door de regio

Laatste update: maandag 4 december 2017 09:15

Blauwnet maakt reizen met het OV in de provincie Overijssel nog makkelijker. Vanaf 10 december 2017 werken de regionale vervoerders meer samen en hoef je nog maar één keer in- en uit te checken wanneer je met een blauwnettrein reist.

Blauwnet

Blauwnet is een samenwerkingsverband tussen verschillende regionale vervoerders in Overijssel, in opdracht van Provincie Overijssel. Vanaf 10 december 2017 reis je op de regionale treintrajecten in Overijssel met slechts één in- en uitcheck. Wel zo makkelijk!

Overzicht Blauwnet in Overijssel

Overstappen NS

Op veel stations stoppen zowel treinen van de NS als van Blauwnetvervoerders. Als je wilt overstappen van de NS naar Blauwnet, check dan uit bij de NS en in bij Blauwnet. Dit geldt ook als je van een Blauwnet trein wilt overstappen naar een NS-trein.

Trein en Bus

Reis je op saldo en stap je over van Blauwnet op een aansluitende bus van Arriva of Keolis? Dan betaal je in de bus niet opnieuw het opstaptarief. Dit geldt ook andersom.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)