Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

allGo vanaf 10 december in Almere

allGo biedt reiziger Almere vernieuwd busnetwerk

Laatste update: vrijdag 17 november 2017 15:00

Syntus, inmiddels Keolis Nederland, verzorgt vanaf 10 december 2017 onder de naam allGo het openbaar busvervoer in Almere. Het netwerk van de stadsdienst en het streekvervoer wijzigt aanzienlijk. Hier lees je meer over de wijzigingen en waar je terecht kunt voor meer informatie.

Nieuwe benaming, nieuwe lijnen

De bussen in de stad Almere gaan rijden onder de naam allGo, in de streek onder het merk R-net en nightGo verzorgt het vervoer op vrijdag- en zaterdagnacht. De wijzigingen zijn in onze planner opgenomen. Plan je reis om te zien wat de wijzigingen voor jouw reis betekenen.

Plan je reis  

Reizen op kleur

In het nieuwe netwerk krijgt iedere wijk een eigen ‘metrolijn’ met een eigen kleur. AllGo voert de kleuren van de lijnen ook door op de bussen en haltezuilen. Hierdoor wordt het reizen met het openbaar vervoer in Almere straks nog gemakkelijker.

Vervoerbewijzen allGo

Een nieuw OV-bedrijf betekent ook nieuwe vervoerbewijzen. Op deze pagina geeft allGo in een overzicht aan welke producten er vanaf 10 december in Almere gaan gelden. 

Meer informatie allGo

Op de website allGobus.nl vind je al veel informatie. In de loop naar de startdatum 10 december 2017 zal daar steeds meer informatie op komen te staan. Vind je het antwoord op je vraag niet, neem dan contact op met allGo via hun klantenservice. 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)